NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
30-08-2012  |  3166x
Deel dit bericht

Gardner Denver presenteer geluidsarme stationaire bulkcompressorinstallatie

met Bulkline schroefcompressor

Gardner Denver Nederland B.V., gespecialiseerd in Drum en Wittig laad- en lossystemen voor tank-, bulk-, en vacuümwagens, presenteert de nieuwe geluidsarme stationaire Electropak-BL1000/650-C bulkcompressorinstallatie’s. Hiermee biedt Gardner Denver een alternatief voor lossingen via de conventionele PTO in omgevingen waar geluidsniveau en emissienormen een kritische rol spelen. Door het toepassen van deze stationaire compressorinstallatie kunnen bulkwagens worden gelost zonder draaiende dieselmotor. Dit bespaart brandstofkosten, reduceert het geluidsniveau én elimineert de uitstoot van de dieselmotor.

Het hart van deze nieuwe stationaire bulkcompressorinstallatie’s is de Bulkline schroefcompressor die de zowel de vervoerder als de verlader/ontvanger een aantal belangrijke operationele voordelen biedt zoals een hoge capaciteit, lage onderhoudskosten, een compacte bouwvorm én optimale productveiligheid door 100% olievrije lucht. De Electropak compressorinstallaties zijn beschikbaar in uitvoeringen van 250 tot 1050 m3/hr met een werkdruk tot 2,2 bar(o). Dankzij de samenstelling van alle componenten binnen de geluiddempende omkasting zijn deze sets door middel van “plug and play” te installeren en eenvoudig te bedienen via het geďntegreerde bedieningspaneel.

Gardner Denver Nederland B.V. levert en monteert ondermeer pompen, compressoren en hydraulieksystemen voor het tank- en bulkvervoer. Gardner Denver heeft een eigen opbouw- en servicewerkplaats in Woerden en voert tevens reparaties en onderhoud uit op locatie.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de Industriële Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele Industriële Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport Industriële reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren