NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
22-08-2012  |  3026x
Deel dit bericht

Weighing & Inspection organiseert demo-dag

Perfect gesloten verpakkings lasnaden

Juiste dichtheid van verpakkingen is in nagenoeg elke branche een must en dient gewaarborgd te zijn.

Controle hierop is echter een zeer tijdrovend werk wanneer dit manueel gebeurd en geen controle kan klachten bij uw klanten opleveren.

Ondanks alle technische middelen die in onze machines opgenomen zijn om de garantie op correct gesealde verpakkingen zo hoog mogelijk te maken kan er sporadisch een verpakkingslek zijn vanwege allerlei redenen, eventueel inherent aan het te verpakken product of gebruikte foliesoort.

Hiertoe werden de SealScopeô en SealCamô in-line meetsystemen ontwikkeld ter controle en inspectie van de lasnaden van uw verpakkingen. Het detecteert lekken, plooien en product in de las en waarborgt de kwaliteit van uw verpakkingen.

Weighing & Inspection organiseert een demo-dag in de vestiging van Prins Verpakkingstechniek te Veenendaal (Nederland).
Er wordt een proefopstelling gemaakt met een multihead weger en een Innotech verpakkingsmachine waarop een seal-testsysteem is opgebouwd om automatisch de lasnaden van elke individuele verpakking te controleren.

Deze demonstratie gaat door in week 36, de inschrijvingen hiervoor worden afgesloten op vrijdag 24 augustus om 17 uur.

Weighing & Inspection levert ook Ramsey bandwegers, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, metaaldetectie, weegplateaus, vochtigheidsmetingen.

Bezoek ons op Industrial Processing 2012 Utrecht, stand 11BV.B022 op 02 Ė 05/10.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren