NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
15-08-2012  |  2503x
Deel dit bericht

Induvac op de Industrial Processing

Induvac staat voor Industrieel vacuüm, maar de activiteiten beperken zich niet tot het leveren van alleen vacuümpompen. Zo levert Induvac een compleet programma ventilatoren, proces filters en compressoren met een overdruk tot circa 2 bar(g). Elke klant, van slagerij tot raffinaderij, kan vertrouwen op een passende dienstverlening of product. Induvac realiseert maatwerk installaties, biedt service en levert vervangingsonderdelen.

Tijdens deze editie van de Industrial Processing neemt Induvac voor het eerst deel aan het Pomp.nl plein. Tijdens de beurs zal de nadruk worden gelegd op producten en diensten die worden geleverd aan bedrijven in de (petro) chemie. Induvac zal bijvoorbeeld blowers, vloeistofringpompen en procesfilters tonen. Er wordt ook aandacht besteed aan de “custom made” systemen en de kostenbesparende systemen die Induvac ontwerpt en fabriceert. Natuurlijk bent u ook welkom op de stand voor informatie over andere producten die Induvac levert.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de Industriële Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele Industriële Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport Industriële reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren