NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
15-08-2012  |  3668x
Deel dit bericht

Hosokawa Group presenteert PicoLine serie Mini machines

Mag het ietsje meer zijn?

De Hosokawa Group presenteert de PicoLine-serie laboratoriumapparatuur voor de verwerking van poeders, op gram-niveau. Het systeem is gebaseerd op een gemeenschappelijk uilities- en besturingsplatform, waarop de verschillende apparaten kunnen worden gemonteerd.

In de beginfase van de ontwikkeling van nieuwe producten is het dikwijls slechts haalbaar om zeer kleine hoeveelheden te produceren, soms slechts enkele grammen. Dit speelt niet alleen bij de ontwikkeling van farmaceutische producten maar ook bij pigmenten, gewasbeschermingsmiddelen en hoogwaardige mineralen en chemicaliŽn. De kosten van dergelijke producten kunnen oplopen tot duizenden Euroís per gram. Dit vormt een uitdaging voor de procesapparatuur waarmee deze producten worden gemaakt. Zo moeten producten een zo homogeen mogelijke samenstelling krijgen en dienen verliezen tot een minimum te worden beperkt.

Minimachines

De Hosokawa Group speelt op deze uitdaging in met de PicoLine-serie laboratoriumapparatuur. Deze serie van minimachines omvat apparaten voor het malen, classificeren en mengen van poeders, op gram-niveau. Het systeem is gebaseerd op een gemeenschappelijk utilities- en besturingsplatform, waarop de verschillende apparaten kunnen worden gemonteerd. Het PicoLine-programma is geschikt voor zowel batch productie (tot 10 g) als continu-processen (tot 1 kg/uur).
uitgangspunten bij het ontwerp
- volledig vermijden van dode zones
- maximaal reduceren van oppervlakken die risico vormen voor productafzetting
- stroomlijnen van productroutering
- integreren van reinigingsmogelijkheden

Hosokawa Group stand op Industrial Processing 2012: Hal 11. C024

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren