NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
16-02-2012  |  2656x
Deel dit bericht

Inschrijving voor Proces Innovatie Prijs 2012 geopend

Bekendmaking en uitreiking tijdens IP 2012

De inschrijvingen voor Proces Innovatie Prijs zijn geopend. De prijs is een beloning voor de meest innovatieve oplossing in de procesindustrie en wordt op de eerste beursdag, 2 oktober 2012, van de vakbeurs Industrial Processing uitgereikt. Inschrijven is mogelijk tot en met 18 mei 2012 via onderstaande externe link. Er wordt zowel een jury- als een publieksprijs uitgereikt. De Proces Innovatie Prijs 2012 is een initiatief van VNU Exhibitions en de Machevo & Bulk Vereniging.

Marc Klumper, projectmanager van organisator VNU Exhibitions: ďGoede innovatieve producten en diensten horen in de schijnwerpers te staan en meedoen aan de Proces Innovatie Prijs 2012 biedt deze mogelijkheid. Eerdere winnaars en genomineerden zijn het unaniem met elkaar eens: ĎEen neutrale referentie van een deskundige vakjury in de vorm van een award doet wonderen.íĒ

Tijdlijn

De vakjury beoordeelt in juni alle inzendingen en nomineert maximaal vijf producten en/of diensten voor de vakprijs. Daarnaast worden er 10 inzendingen genomineerd voor de publieksprijs. Deze worden op 13 juni 2012 tijdens een persbijeenkomst bekend gemaakt. Het publiek bepaalt in aanloop naar de beurs uiteindelijk wie van de tien genomineerden de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Op 2 oktober 2012 wordt de prijs uitgereikt.

De jury

De jury van de Proces Innovatie Prijs 2012 bestaat uit Bart van Schaik (Arla Foods: directeur Operations), David Hollestelle (NIZO Food Research: business development manager), Jos Verlegh (hoofdredacteur Vakblad Bulk), Gabrie Meesters (DSM: senior scientist formulations), Wim Oostra (MSD: manager Pharmaceutical Sciences) en Jos Roebroek (Fluor BV: Technical Director procestechnologie)

Over de Proces Innovatie Prijs

De Proces Innovatie Prijs (PIP) is een erkenning voor innovatieve producten, oplossingen en diensten binnen de procesindustrie, op initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en beursorganisator VNU Exhibitions. Alle Europese bedrijven kunnen zich voor de prijsvraag inschrijven. De Proces Innovatie Prijs (PIP) bestaat uit twee awards, namelijk de vakprijs en de publieksprijs. De jury stelt de nominaties vast en bepaalt wie van deze de winnaar is van de vakprijs. Het publiek kan middels een stemming op het internet bepalen welke genomineerde de publieksprijs in ontvangst zal nemen.

Inschrijven is mogelijk tot en met 18 mei 2012 via de externe link.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren