Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
01-12-2011  |  3150x
Deel dit bericht

Vertrouwde wegingen door professioneel weegbrugonderhoud

Mettler-Toledo produceert weegbruggen van de hoogste kwaliteit voor jarenlang betrouwbare weegresultaten. Om optimaal van een weegbrug gebruik te blijven maken, moet deze echter correct worden geÔnstalleerd, gekalibreerd en onderhouden.
De gekwalificeerde servicetechnici van Mettler-Toledo beschikken over de benodigde expertise om u snel en ter plaatse persoonlijke service te kunnen bieden. Zo ontvangt
u professionele service voor optimale weegresultaten, afgestemd op uw budget en behoeften.

Preventief weegbrugonderhoud

Een weegbrug is een grote financiŽle investering en de betrouwbaarheid van de weegbrug speelt een sleutelrol bij de productiviteithandhaving. Mettler-Toledo zorgt er met professioneel weegbrugonderhoud voor dat uw weegbrug operationeel is en blijft.

Uw voordelen:

* Geen weegfouten door ophoping van vuil en afval
* Betrouwbare werking door gebruik van originele onderdelen
* Weegbrug- en operatorveiligheid worden gegarandeerd
* ContinuÔteit door correcte fundering en bliksembeveiliging
* Optimale investering door lange levensduur en maximale beschikbaarheid.

Bel Mettler-Toledo Tiel voor meer informatie, of klik op de externe link.

Bedrijfsinformatie

Mettler-Toledo B.V.
Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen en -terminals. Wij beschikken over globale expertise en kennen daardoor de verschillende branches en behoeften als geen ander. In zware industriŽle omgevingen kan alleen de meest duurzame, goed ontworpen apparatuur de zware omstandigheden aan en toch zeer nauwkeurig en betrouwbaar blijven. Mettler Toledo staat bekend om onze uiterst precieze weegoplossingen van topkwaliteit in de chemische, farmaceutische, voedings-, OEM-, transport- en logistieke, productie- en andere industrieŽn. Wat uw industriŽle toepassing ook is, Mettler Toledo vindt er een oplossing voor of kan er een op maat leveren, aangepast op uw behoeften. De brede keuze in soorten, afmetingen en uitvoeringen van weegplateaus, weegmodules, loadcellen en terminals stelt zowel machinebouwer als eindgebruiker in staat om elke constructie zeer nauwkeurig wegend te maken. Voor het wegen van bulkhoeveelheden lenen de robuuste weegbruggen van Mettler Toledo zich het best. Met onze kennis, expertise en ervaring in dit segment kunnen wij u voorzien van zeer relevante informatie, nuttig advies en betrouwbare oplossingen. Daarnaast levert Mettler Toledo weeg- en analyseoplossingen voor in het laboratorium en retail, maar ook betrouwbare productinspectie-apparatuur. Ons assortiment bestaat uit metaaldetectie, X-ray inspectie, vision inspectie en checkweighing. Voor meer informatie of contact, kijk op bel ons via +31 (0)344 63 83 63 of mail via Wij staan altijd voor u klaar.
Laatst bijgewerkt: 23-04-2018

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren