NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
24-09-2009  |  4394x
Deel dit bericht

Airtechnic"s multicycloon

Van het één komt het ander

De multicycloon, die weer tot leven is gekomen door verfijnde regeltechnieken, heeft gezorgd voor leveringen van onze multicyclonen naar Spanje en Amerika. Door de gemeten resultaten door overheidsinstanties zijn we thans uitgenodigd om complete rookgasreiniginginstallaties voor biomassa verbrandingsinstallaties aan de USA aan te bieden met multicyclonen, die ook bij wisselende capaciteiten hoge afscheidingsgraden halen door speciaal toegepaste procestechniek. Compacte eenheden met: ventilator, verbindend leidingwerk, isolatie en uiteraard besturing van dit proces op capaciteit.

Deze kennis heeft zich verder voortgezet, waardoor we thans samen met de firma ENC Nederland een complete rookgasreiniginginstallatie pakket gereed hebben voor ketels, die met alternatieve brandstoffen gevoed worden. Vanaf de ketel- of economizeruitlaat tot en met de rookgasventilator uitlaat. In het kort bestaat het proces uit de volgende componenten: voorafscheiders Ė vonkenvangers d.m.v. cyclonen, additief reactor station met recydosering, ontstoffing, katalysator, besturing, ventilator die tevens zorgt voor de juiste onderdruk en O2 in de vuurhaard, maar die ook een deel van de gereinigde rookgas terugvoert naar de ketel. Dit volautomatisch proces wordt door onze eigen software specialisten in de besturing ondersteund en op afstand bewaakt, zodat ook een minimum aan bediening realiteit wordt.

Deze kennis, technieken en procesverbeteringen kunnen in alle bedrijfstakken worden toegepast, waar met poeders, stof of granulaten gewerkt worden, tenslotte hebben wij in ons programma een verfijnde luchttechnische zeeftechniek waarmee we voor elk luchttechnisch proces u een oplossing kunnen bieden.

Airtechnic, Multicycloon grootte 4-42, 45.000 m≥/h, afzuiging op droger voor graan en mais.
Neem voor aanvullende informatie, contact met ons op.Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Industrial Processing 2012 Utrecht
Industrial Processing is de grootste en meest complete vakbeurs op het gebied van processing in de Benelux. De volgende editie wordt van 2 t/m 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht gehouden. Industrial Processing wordt gehouden tijdens de IndustriŽle Week, gelijktijdig met Industrial Automation & Drives en Macropak Extra veel demo`s, presentaties en contactmogelijkheden TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse Lezingentheater, waarin actuele thema`s uit de procesindustrie aan bod komen Kennisvalorisatie op het Innovatieplein Uitreiking Proces Innovatie Award (PIP) Avondopening op donderdag (voor de gehele IndustriŽle Week) Expositieprogramma Procesapparatuur, proces engineering en procesautomatisering Procesoptimalisatie Procestechnologie Explosieveiligheid en CE Markering Solids en Liquids Atex
Op- en overslag Intern transport en extern transport IndustriŽle reinigingstechniek, ontstoffen Meettechniek en regeltechniek Wegen en doseren Industrieel water, proceswater, afvalwater Voedselveiligheid Pompen, compressoren Kwaliteitszorg, analysetechnieken Industrieel onderhoud, maintenance Outsourcing en dienstverlening_
Verder Speciale sectorindeling: Solids - Liquids Expo Match: online catalogussysteem dat het online catalogusprofiel van de exposant actief koppelt aan de interessekenmerken die de bezoeker invult tijdens voorregistratie Meer contactmomenten door nieuwe promotiemogelijkheden. .
02-10-2012 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren