Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
11-06-2009  |  6278x
Deel dit bericht

Nieuwe Catalogus met Weegcomponenten

Uitgebreid assortiment weegcomponenten en elektronica

Mettler Toledo is een toonaangevende fabrikant van weegcomponenten voor instrumenten-, machine-, installatie- en apparatenbouwers. Het omvangrijke assortiment weegcellen omvat het volledige bereik van 120g tot 300t. De kleinste afleesnauwkeurigheid bedraagt 0,01 mg. Het elektronica-assortiment biedt een ruime keuze aan volledige weegterminals voor inbouw in bedieningskasten en panelen. Als alternatief zijn elektronische componenten leverbaar voor DIN-railmontage in schakelkasten. Afhankelijk van de uitvoering kan de elektronica via analoge of seriŽle poorten, Profibus DP, Profinet IO, Ethernet IP, Modbus, DeviceNet of ControlNet worden geÔntegreerd in hogerliggende besturingen.

Het omvangrijke assortiment is overzichtelijk en gedetailleerd beschreven in de nieuwe catalogus met 180 pagina`s tekeningen en inbouwinstructies.

Bestel de actuele catalogus via de link op onze bedrijfspagina (klik hieronder):

Bedrijfsinformatie

Mettler-Toledo B.V.
Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen en -terminals. Wij beschikken over globale expertise en kennen daardoor de verschillende branches en behoeften als geen ander. In zware industriŽle omgevingen kan alleen de meest duurzame, goed ontworpen apparatuur de zware omstandigheden aan en toch zeer nauwkeurig en betrouwbaar blijven. Mettler Toledo staat bekend om onze uiterst precieze weegoplossingen van topkwaliteit in de chemische, farmaceutische, voedings-, OEM-, transport- en logistieke, productie- en andere industrieŽn. Wat uw industriŽle toepassing ook is, Mettler Toledo vindt er een oplossing voor of kan er een op maat leveren, aangepast op uw behoeften. De brede keuze in soorten, afmetingen en uitvoeringen van weegplateaus, weegmodules, loadcellen en terminals stelt zowel machinebouwer als eindgebruiker in staat om elke constructie zeer nauwkeurig wegend te maken. Voor het wegen van bulkhoeveelheden lenen de robuuste weegbruggen van Mettler Toledo zich het best. Met onze kennis, expertise en ervaring in dit segment kunnen wij u voorzien van zeer relevante informatie, nuttig advies en betrouwbare oplossingen. Daarnaast levert Mettler Toledo weeg- en analyseoplossingen voor in het laboratorium en retail, maar ook betrouwbare productinspectie-apparatuur. Ons assortiment bestaat uit metaaldetectie, X-ray inspectie, vision inspectie en checkweighing. Voor meer informatie of contact, kijk op bel ons via +31 (0)344 63 83 63 of mail via Wij staan altijd voor u klaar.
Laatst bijgewerkt: 23-04-2018

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren