Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
03-03-2009  |  4288x
Deel dit bericht

Doorontwikkelde tank- en siloweegoplossingen

Vergroot uw productiviteit met betrouwbare weegapparatuur - verbeterde doseersnelheid en nauwkeurigheid, maximale uptime en lage onderhoudskosten.

Snel, reproduceerbaar en betrouwbaar doseren en afvullen zijn belangrijke succesfactoren. Bepaalde factoren hebben invloed op nauwkeurigheid, zoals het feit dat vaste stoffen in een tank/silo niet gelijkmatig verdeeld zijn. Onze weegtechnologie wordt hierdoor niet beÔnvloed en zorgt voor directe nauwkeurige en reproduceerbare metingen van massa zonder mediumcontact. Bovendien zijn onze terminals en zenders/sensoren eenvoudig op uw controlesystemen aan te sluiten.


Belangrijke gebruikersvoordelen:
- Betere nauwkeurigheid en consistentie van uw materiaaltranportproces
- Sneller doseerproces door voortreffelijk ruis- en trilling-onderdrukking
- Minimale onderhoudskosten

Feiten terminals/zenders: PTPN en IND130
- Uitstekende trillingsfiltering en een beter ruisonderdrukkingssysteem
- Roestvrije, robuuste IP65 uitvoeringen

Procesterminal PTPN
- Lokaal display voor gewichtsaanduiding en ijkcontroles
- Paneelmontage of roestvrijstalen tafelbehuizing

IND130 gewichtstransmitter
- Direct aansluitbaar; geen lokale display nodig
- Snelle set-up en inbedrijfstelling via PC-tool
- Snelle en gemakkelijke ijking zonder testgewichten
- Uitvoering met DIN-railmontage

Bedrijfsinformatie

Mettler-Toledo B.V.
Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen en -terminals. Wij beschikken over globale expertise en kennen daardoor de verschillende branches en behoeften als geen ander. In zware industriŽle omgevingen kan alleen de meest duurzame, goed ontworpen apparatuur de zware omstandigheden aan en toch zeer nauwkeurig en betrouwbaar blijven. Mettler Toledo staat bekend om onze uiterst precieze weegoplossingen van topkwaliteit in de chemische, farmaceutische, voedings-, OEM-, transport- en logistieke, productie- en andere industrieŽn. Wat uw industriŽle toepassing ook is, Mettler Toledo vindt er een oplossing voor of kan er een op maat leveren, aangepast op uw behoeften. De brede keuze in soorten, afmetingen en uitvoeringen van weegplateaus, weegmodules, loadcellen en terminals stelt zowel machinebouwer als eindgebruiker in staat om elke constructie zeer nauwkeurig wegend te maken. Voor het wegen van bulkhoeveelheden lenen de robuuste weegbruggen van Mettler Toledo zich het best. Met onze kennis, expertise en ervaring in dit segment kunnen wij u voorzien van zeer relevante informatie, nuttig advies en betrouwbare oplossingen. Daarnaast levert Mettler Toledo weeg- en analyseoplossingen voor in het laboratorium en retail, maar ook betrouwbare productinspectie-apparatuur. Ons assortiment bestaat uit metaaldetectie, X-ray inspectie, vision inspectie en checkweighing. Voor meer informatie of contact, kijk op bel ons via +31 (0)344 63 83 63 of mail via Wij staan altijd voor u klaar.
Laatst bijgewerkt: 23-04-2018

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren