Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
15-05-2008  |  4613x
Deel dit bericht

Mettler Toledo - Load cell accessoires: flexibele oplossingen van &

De accessoires zorgen voor een eenvoudige en flexibele integratie van onze load cells in uw systeem.

Eenvoudige integratie in uw toepassing.

Het toepassen van onze load cells in uw weegsysteem is aanzienlijk eenvoudiger geworden met de nieuwe accessoires. De volgende kits zijn te gebruiken voor de verschillende load cells:

* BPKs (basisplaat kits). Deze maken een veilige montage van de load cells mogelijk op de vloer of op een kolom.
* EKs (expansiekits). Deze kits maken thermische expansie mogelijk, terwijl een nauwkeurige weging wordt gegarandeerd en overbelasting door thermische krachten wordt voorkomen.
* EVKs (Expansie + vibratiekits). Deze leveren thermische expansie en onderdrukken vibraties bijv. veroorzaakt door mixers en roersystemen.
* FKs (voet kits) voor platformweegschalen. Deze bestaan uit in hoogte verstelbare, roestvrij stalen voeten en garanderen optimale gewichtstransmissie naar de load cells.Flexibiliteit in uw toepassing
Onderdelen van de kits kunnen met elkaar worden gecombineerd om daarmee zo goed mogelijk aan uw systeemeisen te voldoen.

Capaciteitsbereiken, van 5 kg tot 4.400 kg
De accessoires zijn toepasbaar op MTB en 0745A load cells en hebben een weegcapaciteit die varieert van 5 kg tot 4.400 kg per load cell.

Wereldwijde toelatingen
METTLER TOLEDO MTB en 0745A load cells zijn wereldwijd goedgekeurd volgens OIML en NTEP, ATEX en FM goedkeuringen.

Wereldwijd servicenetwerk
METLLER TOLEDO is wereldwijd vertegenwoordigd en garandeert een snelle levering, beschikbaarheid en reparatie van onderdelen.

Bedrijfsinformatie

Mettler-Toledo B.V.
Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen en -terminals. Wij beschikken over globale expertise en kennen daardoor de verschillende branches en behoeften als geen ander. In zware industrile omgevingen kan alleen de meest duurzame, goed ontworpen apparatuur de zware omstandigheden aan en toch zeer nauwkeurig en betrouwbaar blijven. Mettler Toledo staat bekend om onze uiterst precieze weegoplossingen van topkwaliteit in de chemische, farmaceutische, voedings-, OEM-, transport- en logistieke, productie- en andere industrien. Wat uw industrile toepassing ook is, Mettler Toledo vindt er een oplossing voor of kan er een op maat leveren, aangepast op uw behoeften. De brede keuze in soorten, afmetingen en uitvoeringen van weegplateaus, weegmodules, loadcellen en terminals stelt zowel machinebouwer als eindgebruiker in staat om elke constructie zeer nauwkeurig wegend te maken. Voor het wegen van bulkhoeveelheden lenen de robuuste weegbruggen van Mettler Toledo zich het best. Met onze kennis, expertise en ervaring in dit segment kunnen wij u voorzien van zeer relevante informatie, nuttig advies en betrouwbare oplossingen. Daarnaast levert Mettler Toledo weeg- en analyseoplossingen voor in het laboratorium en retail, maar ook betrouwbare productinspectie-apparatuur. Ons assortiment bestaat uit metaaldetectie, X-ray inspectie, vision inspectie en checkweighing. Voor meer informatie of contact, kijk op bel ons via +31 (0)344 63 83 63 of mail via Wij staan altijd voor u klaar.
Laatst bijgewerkt: 23-04-2018

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren