Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
11-09-2020  |  778x
Deel dit bericht

Endupack bouwt nieuwe fabriek in Frankrijk

Vanwege toenemende vraag naar producten voor palletstabiliteit

Door het succes van het product in de markt en de toenemende vraag naar producten voor pallet stabiliteit is de bouw van een nieuwe fabriek in Frankrijk noodzakelijk.

Alle vergunningen zijn aangevraagd en conform de planning moet de nieuwe fabriek september 2021 operationeel zijn. Het geheel wordt landschappelijk ingepast op een zeer ruim perceel van 22.611m2. waarin de sfeer van NormandiŽ terugkomt. Het gebouw zelf beslaat 6.242m2, daarnaast wordt de productie uitgebreid met meerdere lijnen. Hiermee verdubbelt Endupack haar productiecapaciteit.

In de nieuwbouwplannen zijn de ontwerpkeuzes gebaseerd op veiligheid, effectiviteit en minimale handling tijdens productie en opslag. De fabriek zal vergaand geautomatiseerd worden, er komt een R&D afdeling met daarnaast een ruim laboratorium.

Gezien de blijvende toename in de vraag naar antislipvellen in de Benelux als wel andere Europese landen en andere continenten is het noodzakelijk de nieuwbouw binnen de afgesproken termijn operationeel te hebben.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren