NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
10-09-2020  |  148x
Deel dit bericht

De nieuwe website van Hethon is online

Nu nog duidelijker welke problemen we aanpakken

Hethon heeft zich met het online zetten van de nieuwe website veel duidelijker op de kaart weten te zetten: met recht mogen ze trots zijn op het resultaat.
Moderne tools zijn aangebracht zoals contact via Whatsapp, mooie filmpjes waarop te zien is welke problemen Hethon voor u op kan lossen. In 110 (.) talen kan gekeken worden wat Hethon te bieden heeft.

Zo introduceert Hethon meteen de Hethon basic Feeder voor eenvoudig te doseren stoffen, uitstekend in combinatie met de bestaande Hethon flexible wall feeder door uitwisselbare schroeven.
Ook is er veel nieuw beeldmateriaal en duidelijkere filpjes te zien. Hethon heeft zeer veel goede referenties op alle vlakken waar poeder gedoseerd word.

Voor vragen staan de specialisten van Hethon, welke al bijna 50 jaar expertise in huis heeft, voor u klaar: to keep your business flow.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

Gerelateerde berichten

Hethon zoekt medewerker Logistiek en Montage  Gecombineerde vacature
Hethon zoekt medewerker Logistiek en Montage
Gecombineerde vacature Wil jij bij Hethon werken als assemblage medewerker, in combinatie met het aanmelden en versturen van pakketten? Wij bieden je een hele afwisselende functie aan voor 38 uur in de week. Je maakt je de kennis van de producten eigen die Hethon assembleert. Op termijn zal je ook voor montage en onderhoudsklussen op pad gaan door heel Nederland. Daarom is het handig dat je wel communicatief vaardig bent. Je vind het leuk om ook pakketten in te pakken en aan te melden voor transport. (Administratief) Je voert zelfstandig reparatie, onderhoud en assemblage uit van alle installaties volgens de specificaties in de opdracht. Hierbij streef je altijd naar een tevreden klant en een positief financieel resultaat. Je houdt je werkplek schoon en netjes, en stemt de werkzaamheden en eventuele afwijkingen in het werk af met de leiding. Je zoekt uit welke transporteur de zendingen het beste verzonden kunnen worden. Je pakt deze in en meldt ze aan bij het betreffende transportbedrijf. Je
10-09-2020  |  189x  |  Vacature  | 
Hethon Feeders nu ook in ATEX zone 20/21
Uniek in zijn soort De welbekende Hethon Feeders zijn al tientallen jaren een bekende verschijning. Ondanks de robuuste uitvoering en hoogwaardige kwaliteit van de machines, kwamen er uit de markt toch vragen om de feeders aan te passen aan de wensen van de gebruikers. Dit resulteerde eerst in speciale materialen voor de flexibele hoppers, voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie, chloorresistente hoppers, hoppers voor hogere temperaturen (1200C), maar ook antistatische hoppers. Op basis van deze hoppers heeft Hethon de feeders doorontwikkeld, hetgeen resulteert in feeders welke in ATEX zones gebruikt mogen worden. De machines hebben nu een type goedkeuring voor uitwendig Zone 21 en inwendig Zone 20. Dit geldt voor de groottes 40 tot en met 80, ongeacht of deze zijn uitgevoerd in staal of roestvaststaal. Hiermee verkrijgt Hethon een unieke positie in markt van de flexibele wand feeders.
14-04-2014  |  2367x  |  Kort nieuws
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren