Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
13-08-2020  |  906x
Deel dit bericht

Bezoek Solids & Advanced Engineering op 21-22 oktober Antwerpen

Vanaf 1 september mogen vakbeurzen opnieuw opgestart worden in België

Vanaf 1 september mogen beurzen terug opgestart worden in België mits strikt naleven van het beursprotocol en natuurlijk het verplicht dragen van een mondmasker. De overheid ziet een vakbeurs, net zoals een shoppingcenter en een grote handelszaak, in de eerste plaats als een “pop-up” marktplaats waar handel gedreven wordt en als motor van de economie, vandaar ook de opname van beurzen in het protocol handel.
Op 21 & 22 oktober komen professionals in bewerking, opslag en transport van droge bulkgoederen opnieuw veilig samen om elkaar te ontmoeten en zaken te doen met de 100 experten/exposanten tijdens Solids in het vernieuwde Antwerp Expo. Ze krijgen er een mooie kijk op de toekomst van de procestechnologie.

Uit een enquête bij de bezoekers bleek dat ze wakker liggen van thema’s als: ATEX – explosieveiligheid, industrie 4.0 – smart machines, efficiënte cleaning en artificiële intelligentie. Deze topics zullen daarom uitgebreid aan bod komen tijdens sessies van EHEDG, Machevo, J-Tec & Endress+Hausser.

Voor het eerst hebben bezoekers aan Solids ook toegang tot dé vakbeurs voor productontwikkeling: Advanced Engineering. Hier komen product engineers, R&D professionals en innovation managers samen om hun producten en machines klaar te maken voor de toekomst. 100 exposanten in design, materialen en elektronica helpen graag bij elk niveau van productontwikkeling.

Dit zijn de belangrijkste maatregelen:

- verplicht dragen van een mondmasker tijdens de beurs
- vooraf verplicht registreren waarbij alle nodige contactgegevens gevraagd worden om tracing achteraf, indien nodig, mogelijk te maken
- verplichte tijdslots om bezoekersaantal te spreiden over de dag
- continue monitoring van de bezoekersdensiteit en crowd control zodat wachtende rijen zoveel mogelijk vermeden worden
- gesplitste in- en uitgangen
- verplicht éénrichtingsverkeer of verplicht werken met looplijnen
- prominente veiligheidssignalisatie
- maximaal gebruik maken van de EasyGo Smart Badge: dit laat u toe om leads te verzamelen zonder het uitwisselen van fysieke visitekaartjes

Bedrijfsinformatie

Easyfairs®
Easyfairs®
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 19-11-2019
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren