Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
04-08-2020  |  1239x
Deel dit bericht

Maanzaad volautomatisch verpakken in zakken en bigbags

Bij Red River Van Eck

De verhuis naar een nieuw bedrijfspand of (renovatie)werken aan uw huidige gebouw zijn het geschikte moment om uw verpakkingsprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren. Dat deed maanzaadspecialist Red River Van Eck ook met de hulp Ausloos Verpakkingstechniek. Zij zorgden voor een splinternieuwe volautomatische verpakkingslijn om hun zaden te verpakken.

Het zaad moest verpakt kunnen worden in diverse hoeveelheden, in papieren openmondzakken van 10 tot 25 kg, en in bigbags.

Machines gebruikt in deze installatie

* Technipes nettoweger met gravitaire dosering
* Inline metaaldetector
* Technipes big bag station
* Technipes Futura automatische afzakinstallatie voor openmondzakken
* Mesutronic metaaldetector die volle zakken controleert
* OCS controleweger
* Altech labelaar die labels op de gevulde zakken aanbrengt
* Winner 400 robotpalletiser met pallettransport

Bedrijfsinformatie

Meer berichten

Ausloos installeert volautomatische verpakkingslijn voor masterbatches bij
Ausloos installeert volautomatische verpakkingslijn voor masterbatches bij
Masterbatches verpakken in de meeste uiteenlopende kleuren: dat vraagt om verpakkingslijnen en -machines die uitermate nauwkeurig werken. Qolortech klopte daarom bij Ausloos aan voor een innovatieve verpakkingsflow om al hun producten precies en kwalitatief te verpakken, te stapelen en te wikkelen. Wij zorgden voor een oplossing op maat die masterbatches verpakt in big bags en zakken uit buisfolie. En dat volledig geautomatiseerd.
03-07-2020  |  1145x  |  Kort nieuws  | 
(Vol)automatisch verpakken of niet? Een overzicht van de voordelen van automatisering
(Vol)automatisch verpakken of niet?
Een overzicht van de voordelen van automatisering Hoe maak u de afweging tussen blijven handmatig werken of investeren in (vol)automatisch verpakken? Verschillende factoren spelen hierin een rol. Ausloos legt uit. Er zijn verschillende redenen om automatisch te verpakken: - Ergonomie - Bij repetitieve handelingen - Kosten- en tijdefficint - Krapte op de arbeidsmarkt De investering waard? Dat hangt af van diverse factoren: - Volume - Bezettingsgraad - Graad van automatisatie. Lees er alles over in het artikel op onze website.
09-06-2020  |  1196x  |  Kort nieuws  | 
Ausloos: verschillende opties om te doseren bij een afvulmachine
Ausloos: verschillende opties om te doseren bij een afvulmachine
Hoe zorgt u ervoor dat uw afgevulde zakken de juiste hoeveelheden bevatten? Niet te veel en zeker niet te weinig? We sommen de verschillende mogelijkheden op om uw product te wegen en te doseren in een afvulmachine. Ten eerste moet u deze keuze maken tussen een bruto- en nettoweger. Qua dosering bestaan er ruwweg zes mogelijkheden: de horizontale schroef, de verticale schroef, gravitaire klepdosering, banddosering, trilgootdosering en turbinedosering. U leest er verder alles over op onderstaande link naar onze website.
23-03-2020  |  1052x  |  Kort nieuws  | 
Ausloos legt uit: openmondzak of ventielzak? Welk type zak is het meest geschikt voor uw product?
Ausloos legt uit: openmondzak of ventielzak?
Welk type zak is het meest geschikt voor uw product? Welke zak is de geschikte oplossing voor uw product? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? Wij vergelijken voor u twee populaire verpakkingszakken: de openmondzak en ventielzak. De openmond- en ventielzak verschillen op meerdere vlakken. Zowel het materiaal, formaat, prijs, luchtdichtheid, eindgebruiker, breukvorming, marktgewoontes als de zakvorm en stapelbaarheid zullen een invloed hebben op uw uiteindelijke keuze.
27-01-2020  |  1480x  |  Kennisbijdrage  | 
Ausloos Verpakkingstechniek: duurzaamheid van begin tot eind
Ausloos Verpakkingstechniek: duurzaamheid van begin tot eind
In een spiksplinternieuwe fabriekshal van een Nederlandse biograanverwerker heeft Ausloos Verpakkingstechniek (Aarschot - Belgi) een automatische afzakinstallatie voor openmondzakken geleverd, voor het verpakken van boekwijtvlokken in papieren zakken. De gevulde 20-25 kg zakken worden daarna op pallets gestapeld met een Winner 500 robotpalletizer. Deze installatie paste perfect in het duurzame project van de klant.
14-11-2018  |  2427x  |  Kort nieuws  | 
PORTALS
solidsprocessing.nl Schuettgut-Portal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren