Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
11-06-2020  |  784x
Deel dit bericht
IoT voor uw machine
IoT voor uw machine

Vijf voordelen van de IoT-functie van Verbruggen

Voorspel tijdig onderhoud aan uw palletiseermachine

Houd inzicht in uw productie en voorspel tijdig of uw palletiseermachine onderhoud nodig heeft met de IoT-connectiviteit van Verbruggen Palletizers. Maak deel uit van de industriŽle revolutie 4.0 en implementeer een nieuw automatiseringsproces dat kosten en vertragingen beperkt.

Waarom is het IoT tegenwoordig belangrijk? Het is een betaalbare informaticatool waarmee iedereen met minimale menselijke tussenkomst gegevens van fysieke zaken kan verzamelen en delen.

Het IoT is uitgegroeid tot een van de meest waardevolle technologieŽn in de 21e eeuw, waarbij de digitale met de fysieke wereld wordt geÔntegreerd en ook nieuwe bedrijfsmodellen worden gecreŽerd.

De volgende 5 waardevolle voordelen van het industriŽle IoT van Verbruggen-palletiseermachines zullen uw productieproces beÔnvloeden en optimaliseren.

1.Dynamische gegevensanalyse

Ons exclusieve ďKlantenportaal van VerbruggenĒ heeft een geÔntegreerde data-analysetool waarmee gebruikers datagroepen en datarapporten op maat kunnen creŽren en alle beschikbare data kunnen visualiseren. Snelle en gemakkelijke toegang tot al deze informatie is met slechts ťťn muisklik beschikbaar.

2. Inzicht in productie

Verkrijg meer inzicht in uw productie. Dankzij de IoT-connectiviteit van Verbruggen Palletizers is een continue bewaking van uw productieproces mogelijk. Bovendien kunt u in realtime gedetailleerde rapporten van uw productieproces inzien om kansen te identificeren en uw productiviteit te verhogen.

3. Voorspelbaar onderhoud

Hogere uptime en lagere onderhoudskosten. Naast correctief en preventief onderhoud, ontwikkelt Verbruggen een functie voor voorspelbaar onderhoud die de huidige staat van de onderdelen van een palletiseermachine controleert. Zo kunnen onderdelen vlak voor het einde van hun levensduur worden vervangen.

4. Onderhoudsgeschiedenis

Verbruggen voorspelt niet alleen wanneer het tijd is voor onderhoud aan de palletiseermachine, maar biedt ook inzicht in de complete onderhoudsgeschiedenis.

5. Veilige gegevensoverdracht

Veiligheid is prioriteit nummer 1 van Verbruggen Palletizers en ons klantenportaal. We bieden een veilige cloudverbinding voor schaalbare gegevensverzameling, en onze hoogwaardige beveiligingsprotocollen zorgen ervoor dat uw palletiseermachine en gegevens veilig blijven op het internet.

Verbruggen Palletizing Solutions blijft verder werken aan de IoT-functie. We verwachten het prototype eind dit jaar gereed te hebben. Blijf op de hoogte door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren