Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Kort nieuws
16-06-2020  |  923x
Deel dit bericht

Project Lubrizol

M.I.P. is trots dat ze bij Lubrizol Advanced Materials Resin te Chemiepark Delfzijl 2 stuks composieten roksilo’s van 92m³ - Ø 2.800mm hebben geleverd.
Met ruim 22 meter hoog, 2 serieuze composieten silo’s.

Meerdere gesprekken vonden plaats voorafgaand met de klant om samen met hen te bepalen hoe de silo’s eruit moesten gaan zien. Nu ze er beide staan, voorzien van vele toebehoren, zijn het 2 schitterende industriële silo’s geworden.

Bedrijfsinformatie

Meer berichten

M.I.P. levert zoutsilo bij Nederlandse gemeente
M.I.P. levert zoutsilo bij Nederlandse gemeente
De gemeente Zwijndrecht (NL) had al jaren plannen om een strooizoutsilo te plaatsen op de Gemeentewerf aan de Middellijn te Zwijndrecht. Vanuit de Welstand werd er een eisenpakket neergelegd, omdat de silo op een zichtrijke plaats zou komen. M.I.P. Tanks & Silo’s werd benaderd voor hun expertise met betrekking tot de mogelijkheden voor de silo en de wensen van Welstand. Na enkele brainstormsessies met de gemeente en welstand kwam er een plan op tafel, wat met wat aanpassingen uiteindelijk uitgevoerd is in 2019. Nu staat er een schitterend bouwwerk, waarin een strooizoutsilo van 140m³, rond 4 meter, op een bokconstructie staat. De constructie is aan alle zijden bekleed met strekmetaal. Hierdoor is een open gebouw gecreëerd, waar je de horizon en de silo erdoor heen kan zien. Bovenop de silo is er een plateau geplaatst, met een adembenemend uitzicht over de omgeving. Bent u ook van plan om een silo of tank aan te schaffen, neemt u dan contact op met M.I.P. Tanks
19-05-2020  |  1041x  |  Kort nieuws  | 
M.I.P. bouwt in Moerdijk nieuwe fabriek Productie van ’s werelds grootste composiet tanks en silo’s
M.I.P. bouwt in Moerdijk nieuwe fabriek
Productie van ’s werelds grootste composiet tanks en silo’s De M.I.P. Group is in december 2019 begonnen met de bouw van een nieuwe fabriek in Moerdijk. 2 jaar geleden opende M.I.P. een nieuwe vestiging in Moerdijk, gericht op de productie van grote diameter tanks en silo’s. Wat op dat ogenblik nog onzeker was, is bevestigd in een stijgende vraag naar composieten tanks en silo’s in steeds grotere diameters en in grotere volumes. Op het industrieterrein Port of Moerdijk kocht M.I.P. een perceel grond om een nieuwe geavanceerde fabriek te bouwen. Deze wordt uniek in de wereld, omdat hier composiet tanks uit één stuk geproduceerd kunnen worden tot 14 meter diameter met een lengte tot 30 meter en een inhoud tot 3000 m³. Tot op heden konden we in onze huidige fabriek in Moerdijk diameters tot 9 meter maken. In de nieuwe fabriek komen 2 volautomatische wikkeleenheden met verstelbare mallen waarbij we traploos tot 14 meter diameter kunnen produceren. (sterk in maatwerk) Vanuit onze productiehal worden de tanks en silo’s rechtstreeks
12-02-2020  |  971x  |  Kort nieuws  | 
M.I.P. levert silo’s voor grondstoffen bij varkensbedrijf
M.I.P. levert silo’s voor grondstoffen bij varkensbedrijf
Voor een gesloten varkensbedrijf dat een volledige maal- en menginstallatie gaat plaatsen heeft M.I.P. enkele silo’s aangeleverd voor de opslag van de enkelvoudige grondstoffen. M.I.P. realiseerde dit project in samenwerking met een firma die gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor voersystemen. Niet alleen voor toepassingen in de landbouwsector, maar ook voor industriële en winterdienst toepassingen, is M.I.P. aanspreekpartner.
16-12-2019  |  809x  |  Kort nieuws  | 
M.I.P. levert zoutsilo’s als voorbereiding op de winter
M.I.P. levert zoutsilo’s als voorbereiding op de winter
M.I.P. leverde recent 3 silo’s van 65m³ Ø3.500mm voor Groep Van Roey/Stad Mechelen/Brandweer Rivierenland. De silo’s zijn geschikt voor strooizout. Zo is de Stad Mechelen alvast goed voorbereid op de volgende winter. Wilt u ook meer weten over onze mogelijkheden voor de winterdienst? Dan kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.
16-10-2019  |  798x  |  Kort nieuws  | 
Conische tanks voor oliën, slib en emulsies Project M.I.P. in haven van Antwerpen
Conische tanks voor oliën, slib en emulsies
Project M.I.P. in haven van Antwerpen Voor één van haar klanten in de Antwerpse haven leverde M.I.P. conische tanks van elk 70m³. De klant is gespecialiseerd in het verwerken van oliën, slib en emulsies en is afkomstig uit de scheepvaartindustrie. De tanks werden geïsoleerd met PUR platen van elk 40 mm dikte. Aangezien de temperatuur in de tank kan oplopen tot 95°C, waren vinylesterharsen vereist. Als u voor uw eigen project geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, kunt u altijd een kijkje nemen op M.I.P. verzorgt al uw industriële projecten voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen.
09-08-2019  |  1119x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren