Nederlands
English
 Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kennisbijdrage
10-12-2020  |  618x
Deel dit bericht

Verwerking van zeer vluchtige oliŽn met wervelbedtechnologie

Spuitgranulatie, spuitcoating en (micro)inkapseling zijn beproefde methoden

Gevoelige grondstoffen, vooral die welke vluchtig zijn of van natuurlijke oorsprong zijn, vereisen bijzonder zorgvuldige verwerking.

Spuitgranulatie, spuitcoating en (micro)inkapseling zijn beproefde methoden, omdat ze een hoge opbrengst, lage temperaturen en op maat gemaakte eigenschappen mogelijk maken.

Klik op de link hiernaast om het artikel te lezen (in het Engels).

Bedrijfsinformatie

Glatt Ingenieurtechnik GmbH
Glatt Ingenieurtechnik GmbH
Glatt is gespecialiseerd in intelligent deeltjesontwerp voor het genereren en functionaliseren van poeders en granulaten met gedefinieerde, instelbare eigenschappen. De focus ligt op deeltjes en poeders voor pigmenten, katalytische, keramische of batterijmaterialen en voor granulaten en pellets als additieven voor bijvoorbeeld industriŽle zouten, was- en reinigingsmiddelen, meststoffen, pesticiden, levensmiddelen, diervoeders, voedingssupplementen en farmaceutische producten. Inkapseling van aroma`s, enzymen, vitaminen, micro-organismen, probiotica of vetzuren (PUFA) is net zo goed mogelijk als inkapseling van etherische oliŽn en andere actieve, gevoelige stoffen die moeten worden beschermd. Met Glatt APPtecģ, een unieke technologie voor het sproeien, is het mogelijk om in ťťn enkele processtap deeltjes in een pulserende hete gasstroom te genereren, te coaten en vervolgens te calcineren. Als pionier op het gebied van wervelbed- en spuitbedtechnologieŽn beheerst Glatt deze belangrijke processen voor het formuleren en optimaliseren van de eigenschappen van de deeltjes door middel van gedefinieerde spuitagglomeratie, spuitgranulatie, spuitcoating of (micro)inkapseling, alsmede door combinaties van deze processen. Ook in het hoge temperatuurbereik. Glatt ondersteunt het productidee vanaf de vroege fase van de productformulering via procesontwikkeling tot en met de opschaling naar productieschaal. Onder leiding van de Glatt Process & Plant Engineering teams worden op maat gemaakte productie-installaties voor voeding, fijnchemie, farmaceutica en biotechnologische toepassingen met succes gepland en in bedrijf gesteld. Wereldwijd. Of het nu gaat om poedersynthese, wervelbed of spuitbedtechnologie, Glatt biedt ook gecertificeerde contractproductie voor klanten zonder eigen productiecapaciteit.
Laatst bijgewerkt: 08-10-2020

Meer berichten

TechnologieŽn om de productie van reinigingsmiddelen te optimaliseren Milieuvriendelijker en efficiŽnt
TechnologieŽn om de productie van reinigingsmiddelen te optimaliseren
Milieuvriendelijker en efficiŽnt Hoe kunnen reinigingsmiddelen op een milieuvriendelijkere en effectievere manier worden geproduceerd? Met wervelbed- en spuitbedtechnologieŽn biedt fabrikant en procesexpert Glatt Ingenieurtechnik moderne oplossingen met bewezen technologieŽn. Klik op de link hiernaast om het artikel te lezen (in het Engels).
12-11-2020  |  519x  |  Kennisbijdrage  | 
Complete toelevering van idee tot productie Technologieoverdracht, proces- en installatietechniek voor functionele deeltjes
Complete toelevering van idee tot productie
Technologieoverdracht, proces- en installatietechniek voor functionele deeltjes Glatt: Uniek in deeltjesontwerp * Uw toegang tot innovatieve technologieŽn met interdisciplinaire knowhow en jarenlange expertise. * Snelle concurrentie: extreem korte ontwikkeltijden voor nieuwe deeltjesontwerpen en naadloze schaalvergroting. * Oplossingen op basis van uw behoeften: Gepersonaliseerde productieprocessen. Minimaal risico. Maximale flexibiliteit. Onze ondersteuning voor het realiseren van uw producten en toegang tot innovatieve technologieŽn. Profiteer van extreem korte ontwikkeltijden voor nieuwe deeltjes- en productvormen zonder te hoeven investeren in eigen middelen voor het testen van technologie en personeel. De lab- en pilottests in ons technologiecentrum zijn de snelste en meest betrouwbare manier om de haalbaarheid van uw product vast te stellenen proefhoeveelheden voor prestatie-evaluatie of marketing. Vertrouw op de interdisciplinaire kennis van onze experts met jarenlange ervaring voor de modificatie en optimale combinatie van procesparameters.
08-10-2020  |  646x  |  Productbeschrijving  | 

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren