Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kennisbijdrage
30-09-2020  |  798x
Deel dit bericht

Foliemachines: buisfolie of vlakfolie?

Voor- en nadelen op een rij

Uw product verpakken met een foliemachine? Dan heeft u onder meer de keuze tussen buis- en vlakfolie. Hoe kiezen? Wij, Ausloos Verpakkingstechniek, maken een vergelijking.

Buisfolie:

- Enkel vanboven en vanonder sealen
- Populair voor industriŽle producten zoals meststoffen en plastic granulaten
- Sobere bedrukking
- Labyrintontluchting
- Minder plastiek nodig per verpakking
- Automatisch aanpassen van breedte

Vlakfolie:

- Ook aan zijkant sealen
- Dunner
- Uitgebreide bedrukking
- Andere materialen
- Eenvoudige machine

Meer weten? U leest er alles over op onze website. Vul er zelfs onze simulatietool in en ontdek welke verpakkingstechnieken het best passen bij uw bedrijf en product.

Bedrijfsinformatie

Meer berichten

Pallet wikkelen: 3 volautomatische opties
Pallet wikkelen: 3 volautomatische opties
Uw product is stevig verpakt, de gevulde zakken zijn netjes gestapeld op pallets. Rest enkel nog: uw pallets stevig omwikkelen en klaarmaken voor transport. Maar hoe uw pallets wikkelen? Er bestaan heel wat types van palletwikkelaars: van semi- tot volautomatisch. Wij bij Ausloos bieden beide mogelijkheden aan maar specialiseerden ons vooral in volautomatische wikkelaars. Hiervan hebben we 3 types in ons gamma: de draaitafel, armwikkelaar en ringwikkelaar. 1. Draaitafel Bij een draaitafel staat uw pallet op een Ďtafelí die ronddraait. De folie bevindt zich in een kolom naast de draaitafel, beweegt op en neer, en omwikkelt zo de volledige pallet. Voordelen: Een draaitafel is de perfecte wikkelaar wanneer u weinig ruimte heeft of de wikkelsnelheden niet hoog moeten zijn. Ook in hoekopstellingen is een draaitafel geschikt. Geschikt/ongeschikt voor: Doordat uw pallet zelf draait tijdens het wikkelen, is de draaitafel minder geschikt voor pallets met een onstabiele lading. Meest
08-09-2020  |  1926x  |  Kennisbijdrage  | 
(Vol)automatisch verpakken of niet? Een overzicht van de voordelen van automatisering
(Vol)automatisch verpakken of niet?
Een overzicht van de voordelen van automatisering Hoe maak u de afweging tussen blijven handmatig werken of investeren in (vol)automatisch verpakken? Verschillende factoren spelen hierin een rol. Ausloos legt uit. Er zijn verschillende redenen om automatisch te verpakken: - Ergonomie - Bij repetitieve handelingen - Kosten- en tijdefficiŽnt - Krapte op de arbeidsmarkt De investering waard? Dat hangt af van diverse factoren: - Volume - Bezettingsgraad - Graad van automatisatie. Lees er alles over in het artikel op onze website.
09-06-2020  |  1158x  |  Kort nieuws  | 
Ausloos legt uit: openmondzak of ventielzak? Welk type zak is het meest geschikt voor uw product?
Ausloos legt uit: openmondzak of ventielzak?
Welk type zak is het meest geschikt voor uw product? Welke zak is de geschikte oplossing voor uw product? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? Wij vergelijken voor u twee populaire verpakkingszakken: de openmondzak en ventielzak. De openmond- en ventielzak verschillen op meerdere vlakken. Zowel het materiaal, formaat, prijs, luchtdichtheid, eindgebruiker, breukvorming, marktgewoontes als de zakvorm en stapelbaarheid zullen een invloed hebben op uw uiteindelijke keuze.
27-01-2020  |  1400x  |  Kennisbijdrage  | 

Gerelateerde expertises

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren