UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

Job vacancy
03-09-2019  |  617x
This job vacancy is already filled.
Share this item

Polem zoekt Productie Manager

Polem, Lemmer

Ben jij een ervaren productie manager die de productie van Polem (staal-, logistieke- en composietafdelingen) samen met 4 teamleiders en 1 praktijkopleider in goede banen leidt? Dan zoeken wij jou.

Als productie manager bij Polem in Lemmer lever je een belangrijke bijdrage aan het efficiŽnt en effectief laten werken van het productieproces door middel van (personeels)planning, coŲrdinatie, leidinggeven en controle. Deze functie is een coŲrdinerende en leidinggevende functie gericht op het optimaliseren van de uitvoering van zeer uiteenlopende werkzaamheden in de productiehallen van Polem in Lemmer. Je maakt o.a. een productieplan met daarin de productiemethode en kaders, richt de productie in en stuurt op financiŽle prestaties en eindresultaten. De functie omvat een diversiteit aan financiŽle, sociale, communicatieve en technische aspecten die vaak gelijktijdig aan de orde zijn binnen een veranderende omgeving en waarbij de samenhang continu moet worden over- en doorzien.

Momenteel geeft de productie manager leiding aan 4 teamleiders en 1 praktijkopleider en maakt deel uit van het operationele team van Polem. Je rapporteert aan de operationeel directeur. De productie bij Polem kent zowel een dag- als ploegendienst. De functie van productie manager is in dagdienst. Wat is jouw profiel?

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau; bij voorkeur WTB of bijv. (technische) bedrijfskunde.
Je bent toe aan een volgende stap in je carriŤre en je brengt minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring binnen een technische productieomgeving mee.
Je hebt ervaring met verbeterprogrammaís (Lean Manufacturing/5S/Six Sigma) ťn met veilig werken.
Je bent een pragmatisch leider, zichtbaar op zowel de werkvloer in combinatie met voldoende overstijgend vermogen (helikopterview, structuur, planning) als binnen het operationele team van Polem.

Polem zoekt Productie Manager

Polem zoekt Productie Manager

Date Posted: 2019-09-03

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising