Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Vochtmeters
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Dosco Sales & Engineering B.V.Hitma Groep B.V.Hydronix Ltd
INADCOMoistTech Corp.Quality2Process BV
Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. (Master Engineering)
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

In-line vocht meten van droge stoffen Bepaal continu het vochtgehalte in granen, mengvoeders, noten, granulaten en meer.
In-line vocht meten van droge stoffen
Bepaal continu het vochtgehalte in granen, mengvoeders, noten, granulaten en meer. Jesma past nauwkeurige weegoplossingen toe om het gewicht van diverse droge stoffen te bepalen voor, tijdens en na productie stappen. Een ander belangrijke parameter in deze productie stappen is het actuele vochtgehalte van het product. Hydronix heeft een nieuwe vocht bepaling sensor ontwikkeld speciaal voor droge stoffen met een temperatuurbereik tot 120 °C. De sensor in combinatie met een montage unit en HMI paneel vormt de ideale in-line vocht meting. Met 25 metingen per seconde wordt een betrouwbare waarde gemeten voor proces sturing/bewaking.De digitale vochtsensoren (food safe) zijn zeer robuust met hun keramische contactplaat en kunnen direct in de productstroom, onder in een mixer of schroeftransporteur worden gemonteerd.
24-09-2019  |  1101x  |  Productnieuws  | 
Hydronix introduceert twee nieuwe digitale vochtsensoren Specifiek ontworpen voor diervoeder, graan, rijst en vloeistoffen
Hydronix introduceert twee nieuwe digitale vochtsensoren
Specifiek ontworpen voor diervoeder, graan, rijst en vloeistoffen Vanwege de groeiende vraag naar onze vochtmeettechnologie vanuit de stortgoed- en vloeistoffenindustrie kondigt Hydronix met veel genoegen de introductie van 2 nieuwe vochtsensoren met microgolftechnologie aan. Deze nieuwe sensoren zijn uitgerust met onze reeds bewezen digitale technologie en zijn vervaardigd uit voedselveilige materialen. Ze zijn specifiek ontworpen om te gebruiken bij diervoeder, graan, rijst, noten en vloeistoffen. De Hydro-Mix HT is een hogetemperatuursensor die het vochtgehalte in materialen meet met een maximale verwerkingstemperatuur van 120 °C. Het is dus ideaal om de sensor voor of na de drogers of in mengsystemen te installeren. Doorgaans wordt de sensor gebruikt bij de productie van diervoeder, de verwerking van rijst en graanproducten of andere toepassingen waarbij het vochtgehalte in materialen met een hoge temperatuur moet worden beheerst. De Hydro-Mix XT is een digitale vochtsensor met meetmethoden die voor optimale resultaten zorgen
05-05-2017  |  5519x  |  Productnieuws  | 
Vochtmeting onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa
Vochtmeting onafhankelijk van kleur, dichtheid en massa
Het inline meten van het vochtgehalte in uw product geeft belangrijke kennis die u kunt gebruiken om uw productieproces te optimaliseren. Met de kennis van deze parameter bent u in staat de kwaliteit van uw product te waarborgen en te verbeteren. Het inline meten van vocht is vaak een uitdaging omdat deze bepaling over het algemeen afhankelijk is van onder andere de massa en de dichtheid. De vochtsensor van TEWS Elektronik met gepatenteerde microgolf resonantie techniek meet inline en geeft u snel een betrouwbaar resultaat om uw proces bij te sturen. De sensor meet het vocht in vaste stoffen zowel aan de oppervlakte als in de kern van het product. Aangezien de verandering van kleur, dichtheid en massa van het product geen invloed hebben op deze meting is het resultaat zeer betrouwbaar en nauwkeurig. De vochtsensor van TEWS Elektronik is in uiteenlopende industrieën succesvol geïnstalleerd en heeft bijgedragen aan besparingen en optimalisaties in productieprocessen.
14-07-2014  |  5164x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (11)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren