Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Verpakken in zakken
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

NuScience hergebruikt afzaklijnen en palletiser in nieuwe feed-supplement fabriek Tweede leven voor verpakkingslijnen.
NuScience hergebruikt afzaklijnen en palletiser in nieuwe feed-supplement fabriek
Tweede leven voor verpakkingslijnen. NuScience heeft twee bestaande afzaklijnen en één palletiseermachine vanuit oude locaties overgebracht naar de nieuwbouw in Drongen bij Gent. In de ontwerpfase werd nauw samengewerkt met de leverancier voor inpassing van de ‘tweedehands’ installaties. Vanuit de controleruimte in NuScience’s nieuwe fabriek biedt de enorme glazen pui zicht op de afvulhal met afzakinstallaties, palletisers en een rollerbaan met bigbag-installatie. Zakken met 25 kg producten bewegen na het afvullen op de band omhoog, waarna een grijper ze op een platform in de juiste positie draait.
Solids Processing 2017-3, p.12
Nieuwe verpakkingsautomaat anticipeert op toekomstige wereldmarktvraag Jonker Petfood beschikt over juiste fingerspitzengefühl
Nieuwe verpakkingsautomaat anticipeert op toekomstige wereldmarktvraag
Jonker Petfood beschikt over juiste fingerspitzengefühl Ruim zes jaar geleden investeerde Jonker Petfood in een compleet nieuwe productielijn. De uitgave bedroeg bijna 6 miljoen euro, terwijl ze er op dat moment nog geen enkele klant voor hadden. Het bleek een gouden zet. Sindsdien volgde de ene investering na de andere, de jongste in een innovatieve verpakkingsautomaat. Ook nu weer op basis van fingerspitzengefühl. Martin Sonneveld, directeur productie en logistiek: “Wij voorzien een wereldwijde groei in top slider-verpakkingen en ‘woven bags’.”
Solids Processing 2013-6, p.26
Suiker Unie Puttershoek investeert in palletizer en zakkenvulmachine Goede voorbereiding is meer dan het halve werk
Suiker Unie Puttershoek investeert in palletizer en zakkenvulmachine
Goede voorbereiding is meer dan het halve werk Bij Suiker Unie in Puttershoek kijkt men tevreden terug op het investeringsjaar 2012. Dankzij TPM komt men eigenlijk niet meer voor verrassingen te staan en kunnen uitbreidingen goed worden voorbereid. Als de leverancier dan ook goed meewerkt, verlopen implementaties veel sneller dan in menig andere situatie. Marco Visser, Diet Wolfert en Jacques Quist van Suiker Unie geven uitleg over het proces rondom de aanschaf van een zakkenvulmachine en twee palletizers, en de rol van leverancier Arodo, die in dit geval een extra inspanning leverde.
Solids Processing 2013-2, p.48
Meer items (2)
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Arodo BvbaAusloos Verpakkingstechniek bvbaB+L Industrial Measurements GmbHBascules Robbe NVBienfait BV
Dinnissen Process TechnologyEMT Jongerius B.V. KEMP BVMaxpac bvba
PENKO Engineering B.V.Symach BVTallpack InternationalVerbaten Stortgoedtechniek B.V. (VST)
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Matam NON 550-3 afzakmachine speciaal voor melkpoeder Een in-lijn onder niveau-vuller
Matam NON 550-3 afzakmachine speciaal voor melkpoeder
Een in-lijn onder niveau-vuller Matam heeft zijn vullijn voor 500 zakken per uur doorontwikkeld naar een capaciteit van 550 zakken per uur. En een einddoel van 600 zakken per uur is mogelijk (13.500 tot 15.000 kg per uur). De lijn is een in-lijn onder niveau-vuller. We brengen de zak tijdens het grof doseren over de verticale vulpijp naar boven en leggen het product van onderuit in de zak. Daardoor ontstaat er geen stofontwikkeling Door aanpassingen in de verschillende doseerpunten kunnen wij nu een winst van bijna één seconde per zak realiseren. Wat een zekere output garandeert van 550 zakken per uur. De Matam NON 550-3 vullijn kan worden voorzien van begassing indien gewenst, en uitgevoerd worden met elk type zaksluiting. En natuurlijk is het werken volgens klant specifieke eisen ons uitgangspunt.
20-01-2016  |  5425x  |  Productnieuws  | 
Verti Pack BV levert gereviseerde FAWEMA horizontale verpakkingsmachine Oplossingen in crisistijd
Verti Pack BV levert gereviseerde FAWEMA horizontale verpakkingsmachine
Oplossingen in crisistijd Onlangs heeft Verti Pack BV uit Breda een volledig gereviseerde FAWEMA horizontale verpakkingsmachine voor voorgevormde papieren blokbodem zakken geleverd aan de nummer 1 leverancier van houtpellets voor de kattenbak industrie in St Petersburg Rusland. De basis vormde een FAWEMA FA 40 uit het jaar 1988 welke volledig werd gestript, overnieuw gespoten en voorzien werd van nieuwe onderdelen alsmede een nieuwe besturing en Siemens S7 PLC met touchscreen. Als dosering is gekozen voor een gereviseerde 2 kops Atoma lineaire weegautomaat type 214B van Laurijsen Weegautomaten BV uit Dongen, LWA heeft de weger volledig gereviseerd en aangepast aan de wensen van de klant, waarna Verti Pack deze heeft geplaatst op een eigen gebouwd bordes. Een nieuwe Fischbein naaimachine op een nieuw in hoogte verstelbaar frame completeert de lijn. De verpakkingslijn is turnkey geleverd en succesvol in bedrijf genomen in St Petersburg en produceert nu dag in dag uit 20 zakken per minuut
14-11-2013  |  5178x  |  Productnieuws  |   | 
Ausloos Verpakkingstechniek stelt voor:  de nieuwe MTB ITN16
Ausloos Verpakkingstechniek stelt voor: de nieuwe MTB ITN16
De Nieuwe MTB ITN16 – v. 2013 MTB, producent van FFS machines voor buisfolie uit Bologna, heeft recent (oktober 2013) zijn nieuwe FFS installatie ITN16 voorgesteld. Deze snelle machine vormt, vult en sluit zakken vertrekkende van PE buisfolie aan een snelheid van 1600 zakken per uur. Door een volledig nieuw systeem van zaktranslatie werkt de machine sneller, flexibeler en nog betrouwbaarder dan zijn voorganger. De FFS installatie verpakt zakken van 5 tot 50 kg en schakelt volledig automatisch om naar andere zakafmetingen en gewichten. De FFS installatie is voorzien van een servo-gestuurde nettoweger model BEB-G voor het snel en nauwkeurig afwegen van goedlopende producten zoals granulaten, pellets, microgranulaten, pastilles, … In de Benelux is Ausloos Verpakkingstechniek uw aanspreekpunt voor de MTB machines.
07-11-2013  |  4205x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (9)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren