Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Tankreinigingsinstallaties
Selecteer
Tankreinigingsinstallaties
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Eskens Process Solutions B.V.
Spraybest Europe BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

BETE HydroWhirl Orbitor 100 Krachtige en snelle siloreiniging met roterende puntstralers
BETE HydroWhirl Orbitor 100
Krachtige en snelle siloreiniging met roterende puntstralers De handzame Orbitor 100 is de nieuwste aanvulling op de serie BETE tank- en siloreinigingssproeiers. Met minder dan 20 cm lengte en een benodigde doorlaat van 8,5 - 10 cm is de Orbitor 100 zeer geschikt voor snelle en krachtige reiniging van uw kleine tot middelgrote tanks tot Ø 15 meter. Met debieten tussen 45 en 200 liter per minuut bij een vloeistofdruk tussen 3 en 10 bar reinigen dankzij dubbele rotatie de puntstralers elke vierkante centimeter in uw tank! De Orbitor 100 is uniek in eenvoud, het onderhoud is mogelijk in minder dan 15 minuten. De unieke combinatie van reinigingskracht, efficiency en levensduur maakt dat de Orbitor 100 een zeer korte terugverdientijd heeft. De BETE Orbitor 100 is slechts een van de vele mogelijkheden uit onze complete serie tank- en siloreinigingssproeiers. Van Ø 0,2 tot 60 meter: spoelen, wassen of impact cleaning, wij hebben een oplossing! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze specialisten.
11-08-2016  |  2322x  |  Productnieuws  | 
Containers reinigen zonder vloeistoffen CSM 1500 van Jongerius maakt dit mogelijk
Containers reinigen zonder vloeistoffen
CSM 1500 van Jongerius maakt dit mogelijk Het innovatieve container/IBC reinigingssysteem CSM 1500 van Jongerius is dé oplossing om aan groeiende milieueisen te voldoen. Het unieke ontwerp is snel te realiseren en heeft een hoge ROI. Doordat er geen vloeistoffen gebruikt worden is het systeem overal toepasbaar. Het residu dat na afloop overblijft, is eenvoudig te verzamelen en goedkoop af te voeren. Na reiniging is de tank direct beschikbaar voor productie. We nodigen u uit voor een demonstratie op onze stand (D116).
28-09-2015  |  3456x  |  Productnieuws  | 
Bulktank- en siloreiniging: bespaar tijd en water Roterende sproeiers voor snelle en efficiënte tankreiniging
Bulktank- en siloreiniging: bespaar tijd en water
Roterende sproeiers voor snelle en efficiënte tankreiniging Met de BETE HydroWhirl Poseidon introduceert Spraybest nu een complete serie tankreinigingskoppen die met kracht reinigen. De Poseidon is een uitzonderlijke combinatie van ontwerp, kwaliteit en prestatie. Dankzij het speciale ontwerp geeft de sproeier 4 zeer krachtige 180˚ vlakstralen op de tankwand. De volledige uitvoering in Teflon veroorzaakt de langzame rotatie (4rpm), waardoor de vlakstralen compact blijven en tot op grote afstand hun hoge slagkracht behouden. De combinatie van sproeibeeld en langzame rotatie maakt de Poseidon verreweg de krachtigste en betrouwbaarste tankreinigings sproeier in haar prijs-klasse. Deze tankreinigings-sproeier is de ideale oplossing voor het efficiënt en betrouwbaar reinigen van tanks en andere “binnen” ruimtes. De Poseidon is leverbaar in 9 verschillende maten en met verschillende aansluitingen (draad/pijp/slang) en is geschikt voor tanks tot Ø 7 meter en is zeer geschikt voor toepassing in o.a. de levensmiddelen-industrie,
16-12-2014  |  3793x  |  Productnieuws  |   | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel