NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Slangenfilters
Selecteer
Centrifugeren, filteren, filtreren
Ontstoffing Zeven Scheiden
Centrifugeren, filteren, filtreren
Filters, filtreerapparatuur
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

BSH bv- Bulk & Solids HandlingEuro Manchetten & Compensatoren BVHein, Lehmann B.V.
Herding Filtertechniek Lampe GroupTranstech Industrieservice BV
VDL Industrial Products b.v.Vlint
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Flexibele slangen van Insolids
Flexibele slangen van Insolids
Insolids en Masterflex gaan samen de markt op met industriële flexibele slangen welke met name geschikt zijn voor de Food industrie en Atexzones. Insolids is sinds enige jaren bekend van de BFM Fitting, een flexibele verbinding welke veilig, hygiënisch en snel te monteren en demonteren is zonder slangenklemmen. Ook de BFM Fitting is geschikt voor de food industrie en Pharma omdat deze aan de hoogste eisen voldoet als het gaat om voedselveiligheid en ingezet mag worden in Atexzones van vaste stoffen. Enige tijd geleden is Insolids de samenwerking aangegaan met Masterflex Duitsland, een vooraanstaande leverancier van industriële slangen. Samen met Masterflex gaat Insolids nu ook de markt op met industriële slangen voor Pharma en food industrie. De nieuwe industriële slangen, die geschikt zijn voor het transport van producten waaraan hoge eisen worden gesteld als het gaat om voedselveiligheid en ATEX, worden op de markt gebracht in verschillende dikte en slijtvastheid.
16-10-2012  |  4050x  |  Productnieuws  | 
ProSnap-ring voor filterslangen nieuwe toepassingen
ProSnap-ring voor filterslangen
nieuwe toepassingen Aanvullend en vernieuwend op de bestaande filterslangen met snap-ringen is de filterslang met de prosnap® ring. Deze snap-ring blinkt uit in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast maakt het gebruik van deze snap-ring de toepassing van dit bevestigingssysteem mogelijk in natfiltratie. Euro-Manchetten & Compensatoren test deze vernieuwing in verschillende filtersystemen maar ook voor gebruik in flexibele verbindingen. De volledig metalen snap-ring zorgt door zijn uitgekiende design voor een vaste en stabiele verbinding en door het ontbreken van textiel is toepassing in vochtige omstandigheden geen probleem. De ProSnap® ring is verkrijgbaar in alle diameters en verschillende breedtes.
11-10-2012  |  5197x  |  Productnieuws  | 
Ralton combineert slangen- en enveloppenfilter
voor stof-, gas- en dampafzuiging De persluchtgereinigde cassettefilters die wij in kunnen zetten binnen de projecten hebben een unieke ontwikkeling: Een combinatie van de twee sterke punten van het bestaande/ bekende slangenfilter en het enveloppenfilter in één. Met de krachtige filterreiniging van het slangenfilter en de zeer compacte bouw van het enveloppenfilter zijn de sterke punten van beide oplossingen in een filter verenigd. Deze modulaire filters zijn ontworpen rond de filtercassettes welke opgebouwd zijn uit kleine slangen in envelop vorm van bijvoorbeeld vezelgecoat polyester naaldvilt. De enveloppen zijn in verschillende soorten filtermateriaal uitvoerbaar, specifiek naar uw productieproces.
29-08-2012  |  3483x  |  Productnieuws
Geplisseerde filterslangen met Donaldson Ultra-web® Geen fijnstof emissie met Donaldson`s geplisseerde slangenfilters
Geplisseerde filterslangen met Donaldson Ultra-web®
Geen fijnstof emissie met Donaldson`s geplisseerde slangenfilters In grote filterhuizen worden heden ten dage meestal slangenfilters toegepast van polyesternaaldvilt die om een metalen korf zitten. In deze units zitten honderden tot duizenden aantallen filters. Wisselen van de filters is een zware, tijdrovende en vuile klus. De overheid stelt tegenwoordig steeds zwaarder eisen aan de toegestane hoeveelheid fijnstof die mag worden uitgestoten. Polyester naaldvilt houdt deze fijnstof niet tegen, als gevolg van de relatief grote poriën in het filtermateriaal. Voor filterunits met conventionele slangenfilters levert Donaldson® nu geplisseerde filterslangen. Door de toepassing van Ultra-web® gelamineerd op spunbond polyester, worden grote voordelen behaald ten opzichte van conventionele slangenfilters met korven. De geplisseerde filterslangen hebben gerelateerd naar lengte een groter oppervlak, een lager drukverschil en een langere levensduur waardoor er minder gewisseld hoeft te worden. De belangrijkste eigenschap van het Ultra-web®
16-06-2008  |  4830x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren