NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Slangen
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Adbulco Trading BVAKAHA Nederland B.V.Camozzi Automation B.V.ERIKS bv
Montakon BVREMA TIP TOP TSNTranstech Industrieservice BVVan Holland BV
VDL Industrial Products b.v.Ventilec nv
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Productnieuws

Insolids levert multifunctionele slangen Antistatisch en microben-bestendig
Insolids levert multifunctionele slangen
Antistatisch en microben-bestendig Vanaf heden zijn alle standaard Masterflex PUR slangen uitgevoerd in antistatisch en zijn deze tevens microben bestendig, zonder meerprijs! De Master-PUR slangen serie is een multifunctionele industriŽle slangen serie, welke microbestendige- en antistatische eigenschappen met elkaar combineert. De vele eisen in de hedendaagse industrie zijn vrijwel onbeperkt. De Master-PUR serie is een bewezen en veelzijdige slang, bestaande uit zuiver polyester polyurethaan met een stevig verankerd verenspiraal. De slangen zijn verkrijgbaar in verschillende wanddikten, van gemiddeld tot versterkte uitvoeringen. Met het combineren van de verschillende eigenschappen staan de voordelen van de klant centraal. Waar in het verleden de klant keuze moest maken tussen verschillende producten, kan er nu gekozen worden voor ťťn product die meerdere oplossingen biedt. Door het optimaliseren van de eigen voorraad, kan Insolids ook een kortere levertijd aanbieden, een dubbele winst voor
18-04-2013  |  3663x  |  Productnieuws  | 
Templine elektrisch verwarmde slangen bij Insolids Insolids en Masterflex introduceren de Templine
Templine elektrisch verwarmde slangen bij Insolids
Insolids en Masterflex introduceren de Templine Insolids en Masterflex introduceren de Templine, een slang die vloeistoffen, granulaten of gassen op temperatuur houdt of zelfs in temperatuur verhoogt tijdens transport. De nieuwe slang is nauwkeurig in temperatuur, tot 30% zuiniger dan verwante producten en veroudert minder snel dan traditionele systemen. De binnenslang is gemaakt van PTFE waardoor deze bestand is tegen temperaturen tot 200 įC. Templine slangen worden onder andere ingezet voor lijmen, hydrauliekolie, cacaoboter en andere transporten om producten vloeibaar te houden. De Templine kan uitgevoerd worden met een aansluiting voor montage op systemen om de temperatuur te regelen. Ook kan op de slang een temperatuurregelaar worden gebouwd om de temperatuur binnen de slang optimaal af te stemmen. Indien producten absoluut niet boven een bepaalde temperatuur mogen komen dan heeft de Templine ook de mogelijkheid een begrenzer in te bouwen.
12-03-2013  |  3378x  |  Productnieuws  | 
Paraflex stortslangen en manchetten
Paraflex stortslangen en manchetten
Onze Paraflex slangen en manchetten van slijtvast natuurrubber zijn niet meer weg te denken in de stortgoed-wereld. De ideale flexibele overgang voor oa. zeefmachines, ontstoffingskasten, oogstmachines enz.. Voor o.a. zand, cement, grint, graan en ander los gestort bulkgoed. De Paraflex slangen worden gefabriceerd zonder lasnaad, dus uit ťťn geheel! Er zijn 2 varianten: volledig pararubber en pararubber met EPDM buitenlaag voor buitengebruik (weer-, ozon- en UV-bestendig). Technische data: Diameters : van 50 t/m 500 mm inwendig Wanddikte slangen : 4 mm Werktemperatuur : -30 graden C.tot + 85 gr. C. Lengte slang : variabel Materiaal : natuurlijk pararubber Oppervlak : glad met doekafdruk Hardheid : 45 graden Shore A. (+/-5) Rek bij breuk : 500% Ook hebben wij voor diverse diameters van onze Paraflex slangen speciale extra brede slangklemmen in staal en RVS uitvoering. Prijzen, diameters en levertijden op aanvraag.
11-02-2013  |  4818x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (7)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren