Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Roterende zeven
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Bienfait BVDinnissen Process TechnologyFoeth b.v.Haver Belgium SAHein, Lehmann B.V.J. Engelsmann AG
Jongerius B.V. Key Technology NVKlinkenberg ZaanstadMATEC massagoed techniekN.M. Heilig B.V.Rema tip top tsn
RMIG - BELGIERussell Finex N.V.Siebtechnik Tema B.V.Surplus Select - used machineryVD Process EquipmentVerbaten Stortgoedtechniek B.V. (VST)
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Bomatech ontwerpt zeefmachine met snelwisseling
Bomatech ontwerpt zeefmachine met snelwisseling
Bomatech uit Wijk en Aalburg dat veelal klantspecifieke machines ontwerpt en bouwt heeft een roterend zeef ontwikkeld waarbij het zeefdek in zeer korte tijd gewisseld kan worden. De machine bestaat uit een huis met daarin een draaimechanisme waarop een frame met zeefdek is bevestigd. Het frame is zo ontworpen dat dit met het losdraaien van slechts een bout kan worden losgemaakt en eenvoudig door een van de deksels uit de machine kan worden genomen. Even zo snel als gedemonteerd kan vervolgens een frame met een andere perforatie worden geplaatst. De benodigde wisseltijd wordt door het vernuftige ontwerp zodoende beperkt tot hooguit 5 minuten. Daarnaast is tijdens de ontwikkeling van het werktuig de inbouwhoogte een belangrijk uitgangspunt geweest en bedraagt de totale hoogte inclusief aandrijving slechts 530mm. Door de uitgekiende constructie kan het product dat door het zeefdek valt zowel aan de onderzijde als via de zijkant van de machine worden afgevoerd.
28-03-2013  |  3954x  |  Productnieuws  | 
Dinnissen presenteert XS4 Sifting snel, veilig en fijnmazig zeven
Dinnissen presenteert XS4 Sifting
snel, veilig en fijnmazig zeven Grote partijen fijne poeders, snel en betrouwbaar zeven. Tijdens de beurs Industrial Processing van 5 – 8 oktober 2010 in Utrecht, presenteert Dinnissen Process Technology het XS4 Sifting. Door de uitgekiende combinatie van roteersnelheid, Air Flow en zeeffijnheid, kunnen met deze technologie, grote hoeveelheden poeders, snel (30 tot 40 ton per uur), op zelfs de fijnste zeven (≤ 600 mµ) worden gecontroleerd. Door het compacte design kan XS4 Sifting worden geïntegreerd in vrijwel elk nieuw of bestaand (pneumatisch) transportsysteem rond bijvoorbeeld big-bags, bulkwagens, silo’s, losinstallaties en process-technieken. XS4 Sifting kan worden voorzien van extra veiligheid- en hygiëne toepassingen. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de food en chemie. Dinnissen ontwikkelt en produceert XS4 Sifting binnen haar eigen bedrijf. Dat doet ze voor elke situatie, compleet op maat. Ze beschikt daarvoor over een eigen testruimte en 24 uurs serviceafdeling
13-08-2010  |  5918x  |  Productnieuws  | 
Prosysta introduceert nieuwe Quadro sifter zeefmachine Echt hygiënisch zeven op hoge capaciteit , zonder productbeschadiging.
Prosysta introduceert nieuwe Quadro sifter zeefmachine
Echt hygiënisch zeven op hoge capaciteit , zonder productbeschadiging. Na een intensief en grondig ontwikkelingstraject introduceert Prosysta de nieuwe zeefmachine van Quadro Engineering Corporation uit Canada. Met de nieuwe zeefmachine introduceert Quadro tevens een nieuw in-line zeefprincipe voor het hygiënisch zeven van poeders op een zeer hoge capaciteit. De machine leent zich bij uitstek voor het zeven van voedingsmiddelen en farmaceutische producten. De nieuwe Quadro sifter oefent geen directe krachten uit op het product en de productvreemde delen. Hierdoor is de machine in staat ook vette of kwetsbare producten te zeven en worden alle verontreinigingen onbeschadigd uitgezeefd. De machine is zeer eenvoudig te integreren in ieder proces en door haar sanitaire ontwerp zeer eenvoudig en grondig te reinigen. Omdat de zeefkorf niet uit gevlochten materiaal is opgebouwd behoort breuk hiervan tot het verleden. Opties als onder anderen CIP. inertiseren en vacumeren zijn uitstekend op deze machine aan te brengen. De compacte
14-08-2008  |  5661x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren