NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Magneetfilters
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Filter Technics BVBA
Goudsmit Magnetic Systems B.V.
Lampe Group
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Solae verwijdert metaalverontreinigingen uit sojapoeder-residu met magneten Minuscule ijzer- en rvs deeltjes veilig en efficient verwijderen
Solae verwijdert metaalverontreinigingen uit sojapoeder-residu met magneten
Minuscule ijzer- en rvs deeltjes veilig en efficient verwijderen Sinds kort heeft Solae Belgium N.V., onderdeel van Dupont, een nieuw type magneetseparator in hun poederlijn; de Easy cleanflow magneet van Goudsmit Magnetics uit Waalre. Deze magneet controleert sojapoeder op metaalverontreinigingen, zoals RVS slijtdeeltjes. De metaaldeeltjes komen in het product door wrijving bij de droogtrommel en zijn absoluut niet gewenst. Geen operator nodig Voor het ontwerp van de magneetscheider stelde Solae als voorwaarde dat er geen operator nodig zou zijn en dat reiniging van de unit veilig en efficiënt zou plaatsvinden. Ook moest de unit stofdicht en foodproof zijn en voorzien van foodsafe EC1935 afdichtingen. De onder de trilzeef geplaatste magneetscheider voldoet aan alle voorwaarden en verwijdert minuscule metaaldeeltjes en zwakmagnetische RVS deeltjes vanaf 30 µm uit poeders. Zo werkt de magneet. RVS deeltjes Solae is producent van voedingsmiddelen en verwerkt onder andere een residu van sojapoeder tot een ingrediënt voor de veevoederindustrie.
09-07-2020  |  374x  |  Productnieuws  |   | 
Magneetseparator te koop bij Surplus Select Goudsmit SECF Cleanflow magneetscheider
Magneetseparator te koop bij Surplus Select
Goudsmit SECF Cleanflow magneetscheider Goudsmit SECF magneetseparator met een doorvoeropening van 800 x 400 mm en een inbouwhoogte 160 mm. Het magneetrooster bestaat uit 13+14 magneetstaven welke in 2 lagen trapsgewijs boven elkaar zijn geplaatst. De ijzerafscheider is snel te reinigen zonder gereedschap. Het magneetrooster wordt pneumatisch buiten de productstroom gebracht, vervolgens kunnen de magneetstaven handmatig uit de hulzen worden getrokken waardoor het ijzer loslaat. Deze magneetseparator is geschikt voor vrij stromende poeders en granulaten en is gebruikt voor suiker. Productnummer: 2.66A2665 Het gehele aanbod machines voor de procesindustrie vindt u op onze website. Surplus Select is partner voor de proces-/bulkindustrie in MVO/hergebruik.
17-12-2014  |  6314x  |  Productnieuws  | 
Magneetscheider te koop bij Surplus Select Goudsmit SECR cleanflow roterende metaalvanger
Magneetscheider te koop bij Surplus Select
Goudsmit SECR cleanflow roterende metaalvanger Goudsmit SECR magneetseparator met 12 magneetstaven, snel te reinigen, de rotor met de magneetstaven kan zonder gereedschap uit de behuizing worden gehaald, vervolgens kunnen de magneetstaven gelijktijdig uit een omhulsel (extractorbuizen) worden gehaald waardoor het Fe loslaat, geschikt voor moeilijk stromende producten zoals vettige granulaten en poeders in de kunststof- en chemische industrie, gebruikt in de levensmiddelenindustrie (melkpoeder), hoogte 300 mm, invoer- en uitvoer 300 x 300 mm, 0,18 kW SEW aandrijving Productnummer: 2.66A2624 Het gehele aanbod machines voor de procesindustrie vindt u op onze website. Surplus Select is partner voor de proces-/bulkindustrie in MVO/hergebruik.
15-10-2014  |  5142x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (4)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren