Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Industriele stofzuigers
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Bienfait BVHerding Filtertechniek
Nederman Nederland BVSpraybest Europe BV
Transtech Industrieservice BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Kiekens introduceert de vernieuwde Dustmaster DM10.000 serie Een robuuste no-nonsense stoffilter
Kiekens introduceert de vernieuwde Dustmaster DM10.000 serie
Een robuuste no-nonsense stoffilter De Dustmaster DM10.000 is een modulair, jet-pulse gereinigd lamellenfilter met geïntegreerde ventilator. Deze robuuste no-nonsense Dustmaster is breed inzetbaar en kan in lichte, alsook in zware industriële processen volcontinu en met een minimum aan onderhoud functioneren. Belangrijke kenmerken van de vernieuwde DM10.000 zijn de ruim bemeten en geheel gelaste filterbehuizing met geïntegreerde voorafscheidingsruimte, een laag geluidniveau en de hoge energie efficiency. Voor de filtratie zijn de bekende Kiekens lamellenfilters geïnstalleerd welke een lange standtijd combineren met een zeer lage stofemissie. Door de modulaire opbouw is het mogelijk de Dustmaster naar wens samen te stellen. Hierbij is een keur aan mogelijkheden beschikbaar welke al dan niet ATEX gecertificeerd zijn.
15-04-2013  |  4688x  |  Productnieuws  | 
Kiekens kleinste Dustmaster nu ook geschikt voor continu gebruik Dustmaster DM1200 serie met jet-pulse filterreiniging
Kiekens kleinste Dustmaster nu ook geschikt voor continu gebruik
Dustmaster DM1200 serie met jet-pulse filterreiniging De succesvolle Kiekens Dustmaster DM1200 serie is er nu ook in een versie met jet-pulse filterreiniging voor continu gebruik. Door de toenemende vraag naar een compacte filterunit voor continu gebruik waarbij deze als “stand alone” of aangesloten op een leidingnet kan worden gebruikt heeft Kiekens de Dustmaster DM12144 ontwikkeld. De DM12.144 is voorzien van een viertal BIA-M filterpatronen welke per stuk worden gereinigd door de krachtige filterreiniging. Het totaal filteroppervlak bedraagt 14,4m2 en kan naar wens antistatisch of met een ePTFE membraan worden uitgevoerd. Optioneel kan de Dustmaster DM12.144 worden voorzien van een hepafilter module. De Dustmaster is voorzien van een gecombineerde besturing voor ventilator en filterreiniging en wordt geleverd inclusief voedingskabel en CEE steker. De DM12.144 is leverbaar in een mobiele en stationaire versie en in verschillende ATEX gecertificeerde uitvoeringen.
04-02-2013  |  5191x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe Nilfisk-CFM White line stofzuigers Waar prestaties en hygiëne samenkomen in ontwerp
Nieuwe Nilfisk-CFM White line stofzuigers
Waar prestaties en hygiëne samenkomen in ontwerp Nilfisk-CFM introduceert vier nieuwe modellen gebaseerd op de wensen van de gebruikers: innovatieve veiligheidsoplossingen, gladde afwerking en speciale functies. In september heeft Nilfisk-CFM de nieuwe VHW serie industriële stofzuigers geïntroduceerd voor de chemische-, farmaceutische-, voedingsmiddelen-, en verpakkingsindustrie en voor OEM’s. Nilfisk-CFM VHW industriële stofzuigers voldoen aan de wensen van gebruikers voor het opzuigen van stof in de voedingsmiddelen-, de farmaceutische-, de chemische-, en de verpakkingsindustrie en in de OEM industrie. De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn: • Volledige hygiene • Volledige veiligheid • Nagenoeg geluidsarm • Volledige betrouwbaarheid Deze 4 nieuwe modellen zullen in een later stadium worden gevolgd door extra modellen die de serie compleet maken. Een korte introductie. Model VHW310 (1,5 kW driefase) is de meest geschikte stofzuiger voor inbouwtoepassingen. Deze stofzuiger is speciaal
26-09-2012  |  6255x  |  Productnieuws  |   | 
Laat meer zien (8)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren