Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Fluidbeddrogers
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Dinnissen BVEbbensEskens Process Solutions B.V.Foeth b.v.Glatt Ingenieurtechnik GmbH
Hein, Lehmann B.V.Hosokawa Micron BVJongerius B.V. Jöst-DieterleMATEC massagoed techniek
Munters Netherlands B.V.RMIG - BELGIESiebtechnik Tema B.V.SPS | Solids Process SolutionsSurplus Select - used machinery
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Nieuwe brochure Jöst voor Chemie en Voedingsmiddelen
Nieuwe brochure Jöst voor Chemie en Voedingsmiddelen
Jöst heeft een nieuwe brochure voor de chemie- en voedingsmiddelenbranche en toont hiermee een duidelijk overzicht van triltechnische toepassingen voor hoogwaardige en veeleisende processen. Transporteren gaat efficiënt en produktvriendelijk met trilgoten en trilpijpen, zelfs bij lange afstanden. Zeefmachines voor eindcontrole bij fijne materialen of voor afscheiding van te lang granulaat of voor classificeren van korrelachtige producten of zelfs voor ontwateren. Thermische processing met triltechniek voor droging en koeling van bulkgoederen. Voorbeelden hiervan zijn de innovatieve spiraaltransporteurs en de wervelbedsystemen van Jöst.
26-01-2015  |  3817x  |  Productnieuws  | 
HÜTTLIN zweefbedtechnologie Bienfait organiseert huisshow met Hüttlin Unilab apparatuur
HÜTTLIN zweefbedtechnologie
Bienfait organiseert huisshow met Hüttlin Unilab apparatuur Zweefbed installaties voor laboratorium en productie Met octrooien voor de 3-media-sproeinozzels, de Disc-Jet (Procesgas-verdelingsbodem) evenals de dynamische filters, is Hüttlin verzekerd van een ongekende kennis van zaken op het gebied van Fluid-bed technologie. Deze voorsprong brengt u de voordelen van een innovatief product, dat een homogene en reproduceerbare productkwaliteit in een efficiënt werkend systeem combineert. Mogelijke processen: Drogen: Alle fluïdiseerbare producten, tot op elke physikalisch mogelijke restvochtigheid. Granulatie: Poedervormige producten. Door het opsproeien van bindmiddel kan vrijwel elk gewenst korrelspectrum geproduceerd worden. Coaten: Fijne deeltjes coating, Mini tabletten coating en Pellets coating met het zeer effectieve onderbed sproeisysteem. 3- media-nozzels (int. Octrooi). Snelmeng- granulator De flexibiliteit van een stand- alone apparaat of in samenspel met de zich bewezen wervelbed
20-04-2007  |  5097x  |  Productnieuws  | 
De vibratie-chargedroger Effectieve combinatie van werkwijzen
De vibratie-chargedroger
Effectieve combinatie van werkwijzen In een nieuw drogingsapparaat werden de voordelen van de continue wervelbed-vibratiedroger en van de charge-installaties met wervelbed bij elkaar gebracht. Met de vibratie-chargedroger, die is voorzien van een extra roerinrichting, kunnen nu ook extreem moeilijk te behandelen stortgoederen behandeld worden: het apparaat maakt het mogelijk om aanvankelijk klevende of hechtende producten, die ongelijkmatig zijn gevormd, alleen moeilijk gefluïdiseerd kunnen worden en een brede korrelverdeling hebben of tijdens de droging in de eigenschappen daarvan sterk veranderen op een economische wijze te drogen. De vibratie-chargedroger met roerinrichting vult het hiaat op tussen de continue vibratie-wervelbed-drogers en de charge-installaties met wervelbed. Charge-installaties werden tot nu toe alleen als statische wevelbed-droger geconstrueerd. In enkele gevallen kunnen statische - dus niet vibrerende wervelbedden - echter niet of alleen met beperkingen worden toegepast.
28-10-2003  |  5122x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren