Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Elektromotoren, gelijkstroom
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Indumex gelijkstroommotoren Compacte permanent magneet motoren
Indumex gelijkstroommotoren
Compacte permanent magneet motoren Nieuw bij Indumex, compacte gelijkstroommotoren van super kwaliteit en tegen zeer scherpe prijs. Motor is IEC63 en leverbaar in B3/B14 ( voet verwijderbaar) Vermogen 0,25 KW 1800 rpm 24 VDC in PM uitvoering met onstoringscondensatoren en omkeerbaar. Te gebruiken op onze Varvel vertragingskasten met primair IEC63 B14 en zodoende te vertragen met ratio 1 : 7, 10, 15, 20, 28, 40, 49, 56, 70, 80 100 Ook te gebruiken op onze Nuert schottenpompen, 50..600 liter per uur.
13-08-2015  |  4342x  |  Productnieuws  | 
WAM ontwikkelt nieuwe S4 motorreductoren voor transportschroeven
WAM ontwikkelt nieuwe S4 motorreductoren voor transportschroeven
Vele jaren van research en ervaring hebben er toe geleidt dat WAM een nieuwe versie motorreductoren heeft ontwikkeld. De vorm van de kasten voorkomt vuilopbouw. De kasten zijn geschikt om met hoge druk te worden afgespoten. Het vergrote oppervlak van de kast leidt tot een betere warmteafdracht en daarom een nog lagere servicefactor. De reductoren zijn beschikbaar met extra veel overbrengverhoudingen van 1:4,5 tot 1:80. Naast de uitgaande assen kan de nieuwe versie eveneens met holle as geleverd worden. Een flexibele koppeling tussen de reductor en de motor is binnenkort beschikbaar. De vergrote hoeveelheid olie zorgt voor betere smering. De kasten zijn geheel uitwisselbaar met de bestaande S2 serie kasten. In de vorige nieuwsbrief informeerde wij u over de uitgebreide voorraad van WAM Holland: Afdichtings- en lager-revisiesets worden ook uit voorraad leverbaar.
26-02-2009  |  7083x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe Siemens 1LE elektromotor Geleverd door Indumex
Nieuwe Siemens 1LE elektromotor
Geleverd door Indumex De fabrikant Siemens introduceert een nieuwe elektromotor, serie 1LE, deze motoren zijn leverbaar vanaf bouwgrootte IEC100 t/m IEC 160, vermogens tot 15KW. Het interessante van deze nieuwe range is ondermeer: * Multimontage * Eff2 en EFF1 d.m.v. aluminium of koperen rotor. Verder zijn er diverse varianten eenvoudig eenvoudig realiseerbaar zoals: * PTC / KTY temperatuur sensoren, * gedraaide klemmenkasten, * diverse bouwvormen, * geforceerde koeling, * aangebouwde rem , * aangebouwde tacho, * enz. enz. De Siemens motoren worden geleverd via het dealernetwerk van Siemens, voor Noord holland is dit firma Indumex te Badhoevedorp. Indumex B.V. heeft diverse fabrikaten en levert snel en voordelig uit voorraad, ook andere producten zoals Flender/Siemens aandrijvingen en regelaars worden snel en vakkundig geleverd.
12-06-2008  |  9615x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren