Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Controlewegers
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

JESMA Weighing Solutions PENKO Engineering B.V.
Precia molen nederland BVRice Lake Weighing Systems Europe B.V. (Master Engineering)
Surplus Select - used machinery
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Carrousel checkweger voor ronde verpakkingen Eenvoudige tussenbouw op bestaande lijnen
Carrousel checkweger voor ronde verpakkingen
Eenvoudige tussenbouw op bestaande lijnen Jesma BV introduceert de JesCheck Carrousel. Deze checkweger is ideaal indien er weinig inbouwruimte is tussen of op een bestaande productielijn waar de ronde verpakkingen gecontroleerd dienen te worden. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van checkwegers is de vraag uit de markt gekomen om een flexibele oplossing te ontwikkelen voor productielijnen waar geen plaats is voor een ”traditionele” checkweger. Met een nauwkeurigheid van 0,1-0,5 gram bij snelheden van 80 units per minuut, afhankelijk van de verpakkingseenheid, kan een eenvoudige kwaliteits- verbetering worden gerealiseerd. De JesCheck Carrousel heeft slechts één bewegend deel, de carrousel, waardoor het onderhoud minimaal is.
25-08-2016  |  4983x  |  Productnieuws  |   | 
Automatische bunkerweger in doordachte stofdichte behuizing Nieuw behuizings concept onderdeel van het weegsysteem
Automatische bunkerweger in doordachte stofdichte behuizing
Nieuw behuizings concept onderdeel van het weegsysteem De nieuwe automatische bunkerwegers van Jesma zijn compleet beschermd met een speciale behuizing om nauwkeurig te kunnen wegen ongeacht de weersomstandigheden. De het weeggedeelte is helemaal afgeschermd en inwendig schok- en trillings-onafhankelijk van de behuizing gemonteerd.Ook de elektrische, en pneumatische onderdelen zijn volledig afgeschermd en via handige deuren makkelijk bereikbaar. Omdat de systemen vaak gebruikt worden in havens, is de bescherming wenselijk. De behuizing bevat ook de transportbeveiliging en de eenvoudige kalibratie punten. De standaard nieuwe serie is van 9 m3/u tot 1600 m3/u. (s.g. 6.5 kg/l) Grotere capaciteiten zijn mogelijk. Voor extra controle is het mogelijk om de load cellen dubbel( 6 of 8) uit te voeren en zo een defecte load cell te detecteren. MID/OIML R-107 en ATEX gecertificeerd en leverbaar in St. 34 en RVS.
10-03-2016  |  5594x  |  Productnieuws  |   | 
Product catalogus Rice Lake Weighing Systems Overzicht weegcomponenten
Product catalogus Rice Lake Weighing Systems
Overzicht weegcomponenten Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren komt met een nieuwe product catalogus. Hierin vindt U een overzicht van het zeer uitgebreide producten pakket. Rice Lake levert weegcomponenten aan diverse industrieën., waaronder de Bulk sector. U vindt de volgende categorieën in de catalogus: Tafelweegschalen Telweegschalen Weegprocessoren / indicators Precisie weegschalen Kraanwegers Loadcells Loadcell mounts Dynamische weeg systemen Rice Lake heeft een aantal specialisten in dienst die de afnemers kunnen adviseren welke producten het meest geschikt zijn voor de specifieke toepassing. Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat verder o.a. uit de Master bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, bulkwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. .
03-02-2015  |  5692x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (26)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Maximaliseer uw opbrengst met gelinkte weegsystemen Ontdek hier de diverse oplossingen voor alle industriële productieprocessen
Maximaliseer uw opbrengst met gelinkte weegsystemen
Ontdek hier de diverse oplossingen voor alle industriële productieprocessen In een tijd waar alles snel verandert zijn gelinkte weegsystemen de oplossing. Dit levert vele voordelen voor uw totale productielijn zoals: lagere kosten, hogere productiviteit en maximalisatie van de opbrengst. Zo kunt u sneller inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Het hebben van gelinkte weegsystemen betekent dat alle weegapparatuur verbonden is met elkaar. In het eBook over gelinkte weegsystemen van Mettler Toledo leest u over oplossingen voor alle industriële productieprocessen, zoals: - weegprocessen verbeteren - weegdata verzamelen - verzamelde data analyseren - en op basis van inzicht verbeteringen aanbrengen. Download hier het eBook over gelinkte weegsystemen en ontdek welke oplossing het beste bij u past.
26-05-2020  |  1003x  |  Productbeschrijving  | 
PENKO Weegbesturingen kunnen steeds meer Remote in- en uitgangssets, digitaal en analoog
PENKO Weegbesturingen kunnen steeds meer
Remote in- en uitgangssets, digitaal en analoog Voor het automatiseren van doseer- en vulprocessen zijn PENKO weegbesturingen ideaal. Dank zij hun hoge meetsnelheden en intern oplossend vermogen staan deze instrumenten garant voor de beste resultaten. Besparingen op grondstoffen en/of gerede producten maken een dergelijke investering meer dan verantwoord. Bovendien kan, afhankelijk van de toepassing, gekozen worden uit een kant-en-klaar voorgeprogrammeerde versie of, wanneer uw installatie niet in de “standaard” past, een programmeerbare. Maatwerk heeft ook zijn charme maar uitgebreid maatwerk vraagt de nodige in- en uitgangen, zowel digitaal als analoog. Om zeker te zijn dat u iedere denkbare toepassing kunt verwezenlijken, completeert PENKO zijn reeks instrumenten nu met twee “remote” in- en uitgangsets, digitaal en analoog. U kunt kiezen uit type: *RIA700, voorzien van 4 analoge ingangen 0/4 tot 20/24 mA en 2 analoge uitgangen 0/4 – 20/24 mA en/of 0 – 10 V. Zowel de ingangen als de uitgangen hebben een oplossend
04-02-2014  |  7178x  |  Productbeschrijving  | 
Ohaus Vloerweegschalen - 1500kg of 3000kg  (incl. weegterminal) SWS benelux - Daar weegt niets tegen op
Ohaus Vloerweegschalen - 1500kg of 3000kg (incl. weegterminal)
SWS benelux - Daar weegt niets tegen op Uitvoering: Weegbereik: 1500 kg (x) Aflezing: 500 g Plateau afmetingen: 800mm x 800mm of 1000mm x 1000mm of 1200mm x 1200mm of 1200mm x 1500mm Weegbereik: 3000 kg (x) Aflezing: 1000 g Plateau afmetingen: 1200mm x 1200mm of 1200mm x 1500mm of 1500mm x 1500mm Specificaties: • Volledig gelakt stalen palletweegschaal • Inclusief weegterminal, type T31M • IP67, OIML R60, vernikkeld stalen load cells (4x) SWS en Ohaus staan voor: topkwaliteit tegen een redelijke prijs.Service spreekt voor zich, vinden wij. Maar dan wel deskundig,persoonlijk en snel. Daarom staat SWS garant voor een snelle levering. Tevens zorgen wij voor installatie, onderhoud en reparatie. Kalibreren en ijken van uw apparatuur behoren ook tot de mogelijkheden. Zie onze website voor meer (product) informatie!
30-09-2013  |  4012x  |  Productbeschrijving  | 
Laat meer zien (3)
Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren