NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Bulkcontainers pneumatisch vullen
Selecteer
Vulsystemen voor bulkcontainers
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Airtechnic Solutions bv
J-Tec Material Handling
S.T. Projects BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Productnieuws

Ora Machines introduceert Motan Metro G hoppervullers
Ora Machines introduceert Motan Metro G hoppervullers
Deze hoppervuller is modulair opgebouwd en stelt de gebruiker in staat om de optimale toevoer voor een bepaalde toepassing te kiezen. Zo kan een standaard hoppervuller worden omgebouwd tot een clean room versie door toevoeging van een speciale vacuüm membraanafsluiter. Er is ook een module die fijnstof verwijdert ter bescherming van het verwerkingsproces; dit is van belang bij het verwerken van bepaalde technische kunststoffen. Verder zijn er modules met zijdelingse (tangentiële) materiaaltoevoer die stof scheiden van het granulaat door middel van het cycloon-effect. Het is vanzelfsprekend dat u de keuze hebt uit een volledig RVS uitvoering of een uitvoering met glas.
21-11-2014  |  2582x  |  Productnieuws  | 
TBMA introduceert nieuwe generatie vacuümtransportinstallatie
TBMA introduceert nieuwe generatie vacuümtransportinstallatie
De PIAB piFLOW™ vacuümtransporteur is een geheel op perslucht werkende vacuümtransporteur voor het transporteren van poeders, granulaten, vlokken of gelijkwaardige producten. De piFLOW™ is gemaakt van gepolijst roestvast staal en modulair opgebouwd. Door de modulaire opbouw is de piFLOW™ eenvoudig te demonteren en gemakkelijk te reinigen. Het vacuüm wordt verkregen door een perslucht aangedreven meertraps-venturi vacuümpomp. De pomp gebruikt de energie zeer effectief, heeft geen bewegende delen en vereist geen onderhoud. Door middel van een perslucht gestuurde timer kan de aanzuigcyclus worden ingesteld. De vacuümtransporteurs van PIAB zijn al jarenlang een betrouwbaar en succesvol concept. De belangrijkste voordelen van de piFLOW™ vacuümtransporteurs zijn: - Hoge doorvoercapaciteit - Stofvrij transport - Alternatief voor mechanisch transport - Energiezuinige COAX® techniek - Capaciteit tot 4 ton per uur - Uitgevoerd in ASTM 304 RVS - Eenvoudige installatie
20-03-2012  |  4688x  |  Productnieuws  | 
Doorblaassluizen met hogere capaciteit
De ZXD doorblaassluizen van Coperion Waeschle hebben bij een gelijkblijvende bruto sluisinhoud een capaciteit die tot 40% hoger is dan bij conventionele uitvoeringen. Een gewijzigde geometrie van het huis (een groter vrij inloopoppervlak) zorgt ervoor dat het product makkelijker toestroomt. Dit leidt, in combinatie met een geoptimeerde diameter/lengte verhouding van de rotor, tot een hogere vulgraad en dus hogere capaciteit bij gelijkblijvend toerental. De ZXD sluizen zijn geschikt voor voedingsmiddelentoepassingen en hebben een rotoruitrekvoorziening voor snelle reiniging. De sluizen worden geleverd met standaard DIN flenzen van 150, 200, 250, 300, 400 of 500 mm in de gebruikelijke materiaalsoorten. bij standaard toepassingen is geen separate lekluchtafvoer nodig. De doorblaassluizen worden toegepast in pneumatische transportsystemen bij drukverschillen tot 1,5 bar.
31-10-2002  |  4667x  |  Productnieuws
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren