Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Beveiliging, bewaking
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Deskundigen explosieveiligheid:  vaak schijnveiligheid Wetgever roept alleen ‘je moet iets doen’,
Deskundigen explosieveiligheid: vaak schijnveiligheid
Wetgever roept alleen ‘je moet iets doen’, Tien mannen en een vrouw (auteur) schoven op 30 mei in Houten aan voor een rondetafelgesprek over explosieveiligheidssystemen. Gastheer Fike wilde van leveranciers, adviseurs en gebruikers weten hoe de hazen lopen. Aan Filip Verplaetsen van het Belgische Adinex en deskundige op het gebied van explosieveiligheid de taak de discussie in goede banen te leiden.
Solids Processing 2013-4, p.66
Problemen met solids doen zich betrekkelijk weinig voor Bijna een jaar na brand Chemie-Pack Moerdijk zegt adviseur Henk Jans
Problemen met solids doen zich betrekkelijk weinig voor
Bijna een jaar na brand Chemie-Pack Moerdijk zegt adviseur Henk Jans Henk Jans is arts maatschappij en gezondheid/medisch milieukundige en gezondheidskundig adviseur gevaarlijke stoffen voor de GGD’en in Brabant en Zeeland. Hij maakte naam als adviseur bij de beruchte brand in Moerdijk, nu bijna een jaar geleden. “Het klinkt paradoxaal, maar relatief gezien was deze brand één van de schoonste branden waar ik als adviseur de laatste jaren bij betrokken ben geweest, ondanks het unieke karakter.” Jans geeft aan dat solids bij brand de meest vreemde reacties kunnen geven.
Solids Processing 2011-6, p.30
Terrorismebestrijding in de procesindustrie Preventiemaatregelen ook bij kleinere bedrijven
Terrorismebestrijding in de procesindustrie
Preventiemaatregelen ook bij kleinere bedrijven Wie herinnert zich niet de aanslagen op het World Trade Centre in New York of de grote aanslag op het centraal station in Madrid. Ook in Nederland maakt men zich zorgen over eventuele aanslagen, niet in het minst na de film Fitna van Geert Wilders. Nog niet lang geleden werd de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) opgericht, om eventuele aanslagen te voorkomen. Met grote chemische bedrijven zoals Shell en DSM zijn al contacten, maar wat kun je als kleiner bedrijf doen? Aanleiding tot een gesprek met woordvoerster Judith Sluiter.
Solids Processing 2009-2, p.36
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Maes Safety Products & Services B.V. (MSPS)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren