NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Aardingsmeting van wagens
Selecteer
Aardingsmeting van wagens
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

ATHEX Industrial Suppliers
Gardner Denver Nederland BV
StuvEx International nv
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Nieuwe video over aardingscontrole vrachtwagenverlading Earth-Rite RTR aardingscontrole vrachtwagenverlading
Nieuwe video over aardingscontrole vrachtwagenverlading
Earth-Rite RTR aardingscontrole vrachtwagenverlading De nieuwe richtlijnen omtrent de beveiliging van vrachtwagenverladingen tegen het gevaar van statische elektriciteit bewijzen eens te meer de kwaliteit van de gepatenteerde meetmethode van de Earth-Rite RTR systemen van Newson Gale. Deze systemen zijn een oplossing om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen omtrent statische elektriciteit. Deze nieuwe video legt kort en duidelijk de vele voordelen van dit systeem uit, met verwijzing naar de belangrijkste normen.
10-10-2014  |  5097x  |  Productnieuws  |   | 
Stuvex presenteert verbeterd aardingssysteem Aardingssyteem TES-01
Stuvex presenteert verbeterd aardingssysteem
Aardingssyteem TES-01 Het aardingssyteem TES-01 voor tankwagens dat door StuvEx werd ontwikkeld, is een systeem van aarding en controle van de capaciteit speciaal aangepast aan voertuigen voor bulktransporten. Momenteel, tijdens het lossen en laden zal de operator de tankwagen trachten te aarden door een kabel die vertrekt vanaf de vrachtwagen te klemmen aan een grondaardingssysteem. Wanneer echter dit wordt vergeten, kan de kabel beschadigd raken, niet correct aarden en zelfs de aardingsconnectie verliezen zodat niets de transfer kan tegenhouden. Zelfs wanneer een standaard aardingssysteem aanwezig is, zal de operator de klem bevestigen aan een willekeurig metalen voorwerp in zijn nabijheid gewoon om geen tijd te verliezen. Het StuvEx TES-01 vermijdt problemen, die ontstaan door het niet of niet-correct connecteren van de aardingskabel door eerst te controleren of het systeem wel is aangesloten aan de tankwagen (en niet aan een willekeurig metalen voorwerp), vervolgens wordt de tankwagen
13-03-2012  |  4459x  |  Productnieuws  | 
Fluke 1630 aardingsweerstandtester
Fluke 1630 aardingsweerstandtester
De Fluke 1630 is een aardingsweerstandtester die het meten van aardingsweerstand aanzienlijk vereenvoudigt. Bij deze “elektrodeloze” test is het overbodig aardingspennen te gebruiken of het aardingssysteem van de elektrische installatie te ontkoppelen. Lekstroometingen kunnen worden uitgevoerd zonder dat daarvoor het circuit onderbroken hoeft te worden. Deze meetmethode bespaart tijd en is veiliger dan een test waarbij het circuit wordt onderbroken. Naast het uitvoeren van een aardingsweerstandmeting en een lekstroommeting kan de Fluke 1630 een TRMS-stroommeting en een doorbeltest uitvoeren. Het instrument is voorzien van een hold-functie waarmee meetresultaten op de display worden vastgehouden. De registratiefunctie zorgt ervoor dat meetresultaten worden opgeslagen en later op de display kunnen worden weergegeven. Automatische zelfkalibratie garandeert de juiste meetwaarden.
01-05-2007  |  3507x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren