NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Metingen, analyses
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

BizerbaDelft Solids Solutions B.V.Hitma Groep B.V.
Maes Safety Products & Services B.V. (MSPS)Muller Beltex B.V.Optyl BVBA
StuvEx International nv
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Identificatie met NIR in een handomdraai
Identificatie met NIR in een handomdraai
In de meeste industrieën is de identificatie van een grondstof of eindproduct onmisbaar. Of het nu gaat om ingangscontrole, een inline meting of een kwaliteitscontrole op het laboratorium, een eenvoudige en betrouwbare meting verbetert uw proces. Met de MicroNIR™ Pro Spectrometer van JDSU bent u snel in staat een betrouwbaar en reproduceerbaar spectrum te meten en analyseren. De compacte NIR analyser is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor routine metingen in het bereik van 950-1650 of 1150-2150nm. De kleine handzame analyser in combinatie met de gebruiksvriendelijke software maken de identificatie van uw product op iedere plek toegankelijker. Bent u benieuwd wat identificatie met NIR voor uw proces kan betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden specifiek voor uw applicatie.
17-03-2015  |  4103x  |  Productnieuws  | 
Nauwkeurig en snel mineralen identificeren
Nauwkeurig en snel mineralen identificeren
Inventech Benelux lanceert de TerraSpec Halo van PANalytical, de draagbare Nabij-Infrarood (NIR) analyser waarmee u snel en nauwkeurig mineralen identificeert. Met slechts 2,5 kilogram is de TerraSpec Halo de lichtste in zijn soort. De TerraSpec Halo heeft een groot spectraal bereik (350 – 2500nm) en analyseert per meting vele mineraalsoorten. Door de volledig geïntegreerde identificatiesoftware en de uitgebreide bibliotheek is het gebruik van een externe laptop in het veld overbodig. De ingebouwde GPS en audiorecorder maken deze draagbare NIR-analyser compleet. Met de TerraSpec Halo bespaart u veel tijd doordat u met 1 klik binnen 20 seconden het resultaat heeft. In Nederland, België en Luxemburg wordt de TerraSpec Halo exclusief door Inventech Benelux aangeboden. Voor meer informatie over deze draagbare NIR-analyser van PANanlytical en de mogelijkheden voor uw applicatie neem contact met ons op.
09-01-2014  |  4602x  |  Productnieuws  | 
De Inspector Scope De enige draagbare Raman analyser waarvan u in een handomdraai een Raman microscoop maakt.
De Inspector Scope
De enige draagbare Raman analyser waarvan u in een handomdraai een Raman microscoop maakt. Het complete pakket van de Inspector Scope bestaat uit een handheld Raman analyser (Inspector 300 of 500), microscoop, digitale camera en XYZ-Standaard. In het veld verifieert de Inspector snel de identiteit en kwaliteit van materialen en hulpstoffen o.a. middels de ingebouwde Pass/Fail methode. In het laboratorium plaatst u eenvoudig de handheld Raman analyser in de XYZ-Standaard waardoor deze wordt gekoppeld aan de microscoop (met digitale camera). De geïntegreerde 25 μm spotsize laser van de Inspector in combinatie met de microscoop maakt 100 x vergroting mogelijk. Daarmee kunt u zelfs de fijnste heterogene eigenschappen of kleinste monsterhoeveelheden identificeren. De Inspector Scope is een uitgelezen hulpmiddel voor het onderwijs op universiteiten waar zowel laboratorium als veld gebaseerd onderzoek wordt uitgevoerd. Tevens is de analyser uitermate geschikt voor forensische- en misdaadlaboratoria voor de identificatie van narcotica, explosieven, specifieke
14-11-2013  |  3586x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (3)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren