NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Magneetfilters
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Filter Technics BVBAGoudsmit Magnetic Systems B.V.
Hitma Groep B.V.Lampe Group
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Magneetseparator te koop bij Surplus Select Goudsmit SECF Cleanflow magneetscheider
Magneetseparator te koop bij Surplus Select
Goudsmit SECF Cleanflow magneetscheider Goudsmit SECF magneetseparator met een doorvoeropening van 800 x 400 mm en een inbouwhoogte 160 mm. Het magneetrooster bestaat uit 13+14 magneetstaven welke in 2 lagen trapsgewijs boven elkaar zijn geplaatst. De ijzerafscheider is snel te reinigen zonder gereedschap. Het magneetrooster wordt pneumatisch buiten de productstroom gebracht, vervolgens kunnen de magneetstaven handmatig uit de hulzen worden getrokken waardoor het ijzer loslaat. Deze magneetseparator is geschikt voor vrij stromende poeders en granulaten en is gebruikt voor suiker. Productnummer: 2.66A2665 Het gehele aanbod machines voor de procesindustrie vindt u op onze website. Surplus Select is partner voor de proces-/bulkindustrie in MVO/hergebruik.
17-12-2014  |  5848x  |  Productnieuws  | 
Magneetscheider te koop bij Surplus Select Goudsmit SECR cleanflow roterende metaalvanger
Magneetscheider te koop bij Surplus Select
Goudsmit SECR cleanflow roterende metaalvanger Goudsmit SECR magneetseparator met 12 magneetstaven, snel te reinigen, de rotor met de magneetstaven kan zonder gereedschap uit de behuizing worden gehaald, vervolgens kunnen de magneetstaven gelijktijdig uit een omhulsel (extractorbuizen) worden gehaald waardoor het Fe loslaat, geschikt voor moeilijk stromende producten zoals vettige granulaten en poeders in de kunststof- en chemische industrie, gebruikt in de levensmiddelenindustrie (melkpoeder), hoogte 300 mm, invoer- en uitvoer 300 x 300 mm, 0,18 kW SEW aandrijving Productnummer: 2.66A2624 Het gehele aanbod machines voor de procesindustrie vindt u op onze website. Surplus Select is partner voor de proces-/bulkindustrie in MVO/hergebruik.
15-10-2014  |  4823x  |  Productnieuws  | 
Adbulco zorgt voor verhoogde capaciteit en minder onderhoud  Weg met de zwarte drab in uw leidingsysteem
Adbulco zorgt voor verhoogde capaciteit en minder onderhoud
Weg met de zwarte drab in uw leidingsysteem De BoilerMag van Eclipse Magnetics is de oplossing tegen zwarte drab in uw verwarming- of koelsysteem. De natuurlijk opbouw van drab, ijzeroxide, in gesloten systemen zorgt voor een significante reductie van de warmteoverdracht en efficiëntie. Tevens kan dit leiden tot disfunctioneren van ventielen, kranen en pompen zelfs tot schade aan de ketel waardoor zelfs systeemuitval tot de mogelijkheden behoort. De BoilerMag voorkomt dit door het verwijderen van de zwarte ijzeroxide. Door opname van de BoilerMag in het leidingnet, bij voorkeur in de toevoer naar de ketel, worden alle ijzeroxides uit het medium verwijdert, tot sub micron grootte. De BoilerMag compleet vervaardigt uit roestvaststaal voorzien van een peilglas. De sterke Neodymiummagneten met een vermogen van 9000 Gauss aan productoppervlak zijn geschikt voor temperaturen tot 150°C en 6 Bar bedrijfsdruk. Er zijn 4 verschillende afmetingen voor 18, 70, 80 en 100 m3/uur. Flensaansluiting PN 16. Problemen
14-06-2012  |  3643x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (3)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren