NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Koelen Verwarmen
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

A. Leering Enschede Apparatenbouw BVAdbulco Trading BVCONSENSYS – Ucon Nederland – Buro Noordhof Coperion NVDenios BVFoeth b.v.
IPCO Process Systems BV (was: Sandvik Benelux BV)Jöst-DieterleKlinkenberg ZaanstadLindor Products B.V.MATEC massagoed techniekQuintyn Gebroeders bvba
RMIG - BELGIESiebtechnik Tema B.V.SPS | Solids Process SolutionsSurplus Select - used machineryVan BeekZIEHL-ABEGG
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

El-clic snelverbinder voor aansluiten van tracing Snel en betrouwbaar
El-clic snelverbinder voor aansluiten van tracing
Snel en betrouwbaar De Maintenance Next wordt door Huikeshoven BV gebruikt voor de officiële introductie van het El-Clic snelverbind systeem voor het aansluiten van tracing, ontwikkeld door Eltherm. Een uniek systeem dat het aansluiten van tracing sneller en makkelijker maakt. Tot nu toe worden doorgaans krimpsets gebruikt voor het aansluiten van zelflimiterende tracing. Hiermee wordt een betrouwbare verbinding gemaakt, mits de monteur de nodige ervaring in huis heeft. Voor monteurs die minder kennis van elektrotechnische werkzaamheden hebben, waren tot voor kort verschillende oplossingen verkrijgbaar. Geen enkele oplossing is echter optimaal. De meeste bestaan uit veel verschillende componenten en behoeve veel verschillende gereedschappen. Bovendien zijn het kostbare oplossingen. Eltherm heeft de snelverbinder echter door ontwikkeld en komt met een echte innovatie: de El-Clic. Het bijzondere aan de El-Clic is, dat alle mogelijke aansluitingen met één module gerealiseerd kunnen worden:
19-03-2013  |  3375x  |  Productnieuws  | 
Triltechniek nu ook voor thermische processen Jöst Triltechniek
Triltechniek nu ook voor thermische processen
Jöst Triltechniek De Jöst Spiraal transporteert bulkgoederen verticaal omhoog door middel van triltechniek. Door nu tevens de windingen dubbelwandig uit te voeren kan een warmte uitwisselend medium ingezet worden. Water, stoom of zelfs olie zijn hierbij mogelijk. Vele applicaties heeft Jöst al gerealiseerd, bijvoorbeeld koeling van actief koolkorrels of koeling en droging van kunststof granulaat. Vraag naar de mogelijkheden voor uw toepassing of laat u overtuigen in het technisch testcentrum van Jöst in Dülmen.
16-03-2013  |  4392x  |  Productnieuws  | 
Testo introduceert nieuwe testo 552 De digitale vacuümmeter met onderhoudsvrije, absolute druksensor.
Testo introduceert nieuwe testo 552
De digitale vacuümmeter met onderhoudsvrije, absolute druksensor. De testo 552 is een digitale vacuümmeter voor de evacuatie van koelsystemen en warmtepompen. Het meet ook de kleinste absolute druk en levert zeer nauwkeurige informatie over de status van het ontvochtigen van een systeem (het verwijderen van vreemde stoffen, met inbegrip van oliën of andere gassen). De testo 552 is de enige digitale vacuümmeter waarvan de absolute druksensor, in tegenstelling tot andere sensor - technologieën, niet hoeft te worden onderhouden en desondanks consistent hoge precisie metingen levert. Door de levensduur van de batterij tot 2400 uur op twee standaard AA batterijen, kunt u gemiddeld 100 dagen gebruik maken van de testo 552 zonder batterijen te verwisselen. Door zijn robuuste constructie is hij geschikt voor dagelijks gebruik en beschermd tegen vuil en water.
11-03-2013  |  3663x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (3)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren