NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Flowmeters
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

BAR InstrumentsDosco Sales & Engineering B.V.ERIKS bv
Hitma Groep B.V.JESMA Weighing Solutions KROHNE Nederland BV
Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. (Master Engineering)Surplus Select - used machineryTurck BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Sentinel LCT4: comptabele flowmeting voor vloeistoffen
De Sentinel LCT4 ultrasone comptabele flowmeter voldoet aan de OIML R117-1 en levert nauwkeurige meetresultaten die een fiscale transactie vereist. De Sentinel LCT4 is een verbeterde versie van zijn voorganger, Sentinel LCT. De nieuwe versie wordt geleverd in een zeer estetisch en compact vormgegeven ontwerp met geïntegreerde kabel en maakt het gebruik van buffers of aansluitdoosjes overbodig. Uiteraard behoud de meter de voordelen van ultrasone flowmeettechniek: geen restrictie van pijp, dus geen drukval over de meter, geen bewegende delen dus geen sluitage en bovendien lage installatiekosten, energieverbuik en geen onderhoud! De Sentinel LCT4 is viscociteit onafhankelijk, zodat er geen noodzaak is voor kalibratie van de meter wanneer de viscositeit veranderd. De meter behoud zijn nauwkeurigheid over het volledige bereik van minimale tot maximale viscositeit, gebruikmakend van slechts één kalibratiecurve. De gebruiker kan alle meetdata aflezen op het display,
04-09-2013  |  2300x  |  Productnieuws
VPInstruments komt met VPCalculator 2.0. om de juiste flowmeter te selecteren
VPInstruments komt met VPCalculator 2.0.
om de juiste flowmeter te selecteren VPCalculator VPInstruments presenteert VPCalculator 2.0. Met de VPCalculator kunt u simpel en snel een perslucht flow meter kiezen. De VPCalculator houdt rekening met verscheidene parameters en is hierdoor bruikbaar voor uw specifieke situatie. De software is nu ook online te gebruiken en kan tevens gedownload worden op uw eigen pc. Er kunnen verschillende eenheden ingezet worden, zodat de VPCalculator wereldwijd gebruikt kan worden. Daarnaast biedt de VPCalculator u een vrijblijvend advies met betrekking tot de duurzaamheid van uw persluchtsysteem. U kunt de VPCalculator gebruiken en downloaden vanaf onze website. Als u wilt besparen op uw persluchtverbruik, laat de VPCalculator u dan leiden.
08-02-2011  |  3941x  |  Productnieuws  | 
Niveaumeting onder hoge druk  Optiflex 1300 c
Niveaumeting onder hoge druk
Optiflex 1300 c KROHNE ontwikkelt innovatieve niveaumeters met uitstekende prestatie en betrouwbaarheid. Met de introductie van de OPTIFLEX 1300 C, gebaseerd op de TDR technologie (geleidende microgolven), brengt KROHNE een complete serie producten voor niveaumeting. Toegespitst op oplossingen voor alle industrieën waar het niveau van vaste en vloeistoffen gemeten moet worden, zelfs interface metingen zijn geen probleem. De OPTIFLEX 1300C HT niveaumeter is speciaal ontworpen voor hoge temperaturen (tot 300º C) en hoge druk applicaties (tot 300 bar). Deze proces voorwaarden komen vooral in de petrochemische en chemische industrie voor. Het innovatieve HT/HP afdichtingsysteem verzekert een betrouwbare gas – bestendige scheiding over het gehele operationele gebied van de meting. Eén van de OPTIFLEX 1300C speciale kenmerken is het bijzondere compacte ontwerp. Bovendien is het meetinstrument voorzien van een touchscreen met slechts 4 toetsen voor gemakkelijk inbedrijfstelling en bediening.
11-03-2010  |  3036x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (5)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren