NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Explosieveilige draaisluizen
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Adbulco Trading BVDMN-WESTINGHOUSE
Hitma Groep B.V.Polimak
Transtech Industrieservice BVVDL Industrial Products b.v.
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Productnieuws

ATEX gecertificeerde roterende draaisluis bij Adbulco Simpel en veilig doseren
ATEX gecertificeerde roterende draaisluis bij Adbulco
Simpel en veilig doseren Adbulco heeft haar productgamma uitgebreid met de roterende doseersluis FS in ATEX zone 20 inwendig, zone 1, en 22, volgens EC richtlijn 94/9/EC Deze is uitermate geschikt voor het bedrijfszeker regelen of gelijkmatig doseren van voedingsmiddelen, veevoer, cement, chemische- en farmaceutische- productstromen uit silo’s, bunkers en vaten. Een bedrijfszekere oplossing in een modulaire opbouw welke eenvoudig aan uw wensen is aan te passen. Verschillende mogelijke aandrijfmotoren (remmotor, poolomschakelbare motor, frequentieregeling) 360 ° roterende beweging Diameters van DN80 tot 800mm, aansluiting PN 10 - DIN 2501 Coated waaier mogelijk, verwisselbare manchet, Perbunan, EPDM, NBR, Polyurethane, Buna CB, Siliconen en Viton. Speciale materialen op aanvraag mogelijk. Temperatuur bereik van minus 40°C tot plus 220°C Waar anderen nog ontwikkelen hebben wij reeds in de praktijk bewezen oplossingen.
13-11-2014  |  4168x  |  Productnieuws  | 
Roterende sluizen van VDL gecertificeerd volgens nieuwste norm
Roterende sluizen van VDL gecertificeerd volgens nieuwste norm
Om stofexplosies in industriële processen te voorkomen worden compartimenten in het industriële proces van elkaar gescheiden door beveiligingen. Normaal gesproken zorgen de roterende sluizen ervoor dat er een bepaald drukverschil tussen de compartimenten blijft bestaan, waardoor het product binnen het proces getransporteerd kan worden. Tegelijkertijd kunnen roterende sluizen functioneren als explosie compartimentering. Dit betekent dat wanneer er een explosie optreedt, de roterende sluizen een barrière vormen en de explosie druk mogelijk wordt ontlast middels bijvoorbeeld een explosie breekplaat of wordt ingekapseld door een explosie onderdrukkingssysteem. Om deze functie te vervullen, dienen de sluizen aan zeer strenge eisen te voldoen. In het begin van dit jaar zijn er bepaalde type sluizen (ook met PU bladen) van VDL Industrial Products gecertificeerd, waardoor ze nu ook voor explosie compartimentering ingezet mogen worden. Begin april is er door de Duitse keuringsinstantie
03-05-2012  |  4765x  |  Productnieuws  | 
Gehele range GBSI draaisluizen ATEX gecertifiseerd  voor inwendige zone 20
Gehele range GBSI draaisluizen ATEX gecertifiseerd
voor inwendige zone 20 GSBI Componenten Division biedt een breed scala van producten voor stortgoedindustrie voor leveranciers, ingenieursbureaus en eindgebruikers, onder de handelsmerk met historische know-how: Govoni Sim Bianca Pulsair Macchine Tijdens de laatste K2010 beurs in Düsseldorf introduceerde de afdeling onderdelen van Govoni Sim Bianca Impianti (GSBI) de nieuwe DEKRA EXAM-ATEX certificering voor inwendige Zone 20. Dit is een verdere tegemoetkoming aan de klanten die steeds strengere eisen van ATEX-gecertificeerde veiligheid en preventie apparaten vereisen. De recente ATEX-certificatie voor Rotary Valves zone 20 is een aanvulling op de reeds verkregen een voor de VRRC ATEX explosieveilige draaisluizen met een nominale druk van 10 bar overdruk.
15-12-2010  |  4746x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (2)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren