Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Elevatoren
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Alfa Tech International BVBOS NederlandDinnissen BVEMT ERIKS bvGeha Laverman B.V.Jansen&HeuningKatcon Engineering
Klinkenberg ZaanstadKobato BVLDL Bulkhandling BVLeBlansch Bulkhandling Equipment B.V.Lutze Conveying BeLux BVBAMaes Safety Products & Services B.V. (MSPS)MATEC massagoed techniekMuller Beltex B.V.
Rema tip top tsnSmits Proces TechniekSurplus Select - used machineryVan Gink Trading BVVAV Conveyor Components and SolutionsVentilec nv
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Elevator-scheefloopbewaking met ATEX-goedkeur Rub-Block met PT100 sensor
Elevator-scheefloopbewaking met ATEX-goedkeur
Rub-Block met PT100 sensor De Rub-Block met PT100 weerstand/temperatuur sensor kan worden toegepast voor de beveiliging op scheefloop van transportbanden en elevatorbanden. Op deze manier kan men scheefloop van de band vroegtijdig alarmeren. De Rub-Block is eenvoudig te monteren. De Rub-Block wordt bevestigd aan beide zijkanten van een transporteur of een elevator ter hoogte van de band . Zodra de band tegen de messing plaat loopt, ontstaat er wrijving. Per situatie kan gekozen worden welke uitvoering Rub-block het handigst te monteren is, rechthoekig of rond: Rechthoekig 100x150 mm: href=http://www.solidsprocessing.nl/downloads/MullerBeltex/RB200DN.pdf target=_new>datasheet Rub-Block RB200DN (pdf) Rond 90 mm: href=http://www.solidsprocessing.nl/downloads/MullerBeltex/RB100DN.pdf target=_new>datasheet Rub-Block RB100DN (pdf) Het meetprincipe is gebaseerd op de wrijvingswarmte die vrijkomt bij het aanlopen van de elevator. Bij 1°C temperatuurverschil geeft dit een weerstandsverschil
07-05-2010  |  7105x  |  Productnieuws  | 
FDA witte elevatorbanden
FDA witte elevatorbanden
Muller Beltex POLYSUR® type 272 witte NBR-FDA rubber elevatorband voldoet volledig aan de europese normen voor producten te gebruiken i.c.m. met levensmiddelen tot 80° C. Het type 272 is tevens super olie- en vetbestendig als wel anti-statisch conform ISO284. De volgende bandconstructies tot 1400 mm breed zijn uit voorraad leverbaar: EP500/3 1,5+1,5 mm deklagen en EP630/4 2+2 mm deklagen. Andere bandconstructies volledig geponst met boutgaten zijn op aanvraag leverbaar. Wij kunnen de elevatorband volledig met plastic of metalen elevatorbekers, bouten en verbinder uit voorraad aanleveren.
15-10-2008  |  6723x  |  Productnieuws  | 
Elevatoren beveiligen met BEEP
Elevatoren beveiligen met BEEP
Het juist toepassen van constructieve explosiebeveiliging is maatwerk. Dat geldt in het bijzonder voor elevatoren. Atex Explosionsschutz introduceert hiervoor ‘BEEP’; Bucket Elevator Explosion Protection. Deze nieuwe, innovatieve vorm van beveiliging is gebaseerd op de laatste technische inzichten die onderzoeken naar explosies in elevatoren hebben opgeleverd. Op deze manier kan op basis van de te transporteren producten en de technische gegevens van de elevator de juiste beveiliging aangeboden worden op de voor de gebruiker meest economische wijze. Daarbij worden de eisen die de Atex 95 voor de fabrikant en de Atex 137 voor de gebruiker in acht genomen.
18-04-2008  |  5765x  |  Productnieuws  | 
ATEX-gekeurde bekerelevatoren
ATEX-gekeurde bekerelevatoren
Internovi bekerelevatoren zijn de oplossing voor horizontaal / vertikaal transport van Stortgoederen, zonder productbeschadiging. 20 jaar geleden is Internovi gestart met het ontwikkelen van bekerelevatoren en anno 2008 doen we dat nog steeds. Zoals bekend hebben we de afgelopen jaren een aantal nieuwe type`s op de markt gebracht, die eenvoudig te reinigen zijn. Nu heeft Internovi een aantal standaard bekerelevatoren zo aangepast dat ze een type-goedkeuring hebben, waardoor ze onder de ATEX richtlijnen vallen. De capaciteit van deze types varieren van 1m3 tot 120 m3. Internovi heeft in diverse industrieen ATEX installaties geleverd, zoals in de chemie, zoals op de bovenste foto te zien is. De onderste foto toont, in een ander project, de door-aarding van alle verschillende onderdelen.
06-02-2008  |  4101x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren