NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Bandtransportcomponenten
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

BKM Linings b.v.EMT Euro Manchetten & Compensatoren BVHein, Lehmann B.V.IPCO Process Systems BV (was: Sandvik Benelux BV)
LDL Bulkhandling BVLutze Conveying BeLux BVBAMuller Beltex B.V.N.M. Heilig B.V.PROMATI nv/sa
REMA TIP TOP TSNRossi BeNeLux B.V.TBK Group BVVan Gink Trading BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Geleiderol/dwangrol met diabolo-vormige PU mantel Nieuw
Geleiderol/dwangrol met diabolo-vormige PU mantel
Nieuw N. van Gink Conveyors (Specialist in transportbanden en aanverwante onderdelen) introduceert nieuwe geleiderollen welke uitkomst bieden bij het centreren en sturen van de transportband. De geleiderol wordt geplaatst op het boven- of retourpad van de transportband. De rol bestaat uit een dikwandige zwaargelagerde rol met daar omheen een diabolo- vormige polyurethaan mantel. De rol is zeer geschikt om bijvoorbeeld een schuinlopende transportband of magneetband te corrigeren. Technische gegevens: * Materiaal: Githan polyurethaan 95 Shore A. * PU buitendiameter: 120 mm. * PU binnendiameter: 80 mm. * Rollengte: 90 mm. * Bevestiging: een zijde draadeind 20 x 50 mm, plus twee halve moeren.
28-06-2013  |  5624x  |  Productnieuws  | 
TBK Group presenteert de Excalibur® bandschraper Specialist in transportbandenreiniging ook inzetbaar in de voedingsmiddelenindstrie
TBK Group presenteert de Excalibur® bandschraper
Specialist in transportbandenreiniging ook inzetbaar in de voedingsmiddelenindstrie De Excalibur® bandschraper levert een continu schrapende werking gedurende de volledige levensduur van het schraapblad dankzij het unieke concept van het kunststof schraapblad in combinatie met het veersysteem. Andere voordelen zijn: * Montage mogelijk in zowel het onderpart als op de trommel * Geschikt voor banden met één of twee bewegingsrichtingen. * Lagere onderhoudskosten voor bandschraper en transportband * Een schone omgeving. * Heel weinig inbouwruimte nodig en makkelijk te installeren. * Aangroei van materiaal wordt vermeden door de machinaal bewerkte schraapbladen. * De bandschraper kan perfect worden schoongemaakt zonder demontage. * Vervanging van het schraapblad of volledige verwijdering van de afschraper is mogelijk zonder gereedschap
14-06-2013  |  4648x  |  Productnieuws  | 
Speciale bandschraper voor de voedingsmiddelenindustrie Excalibur bandschraper
Speciale bandschraper voor de voedingsmiddelenindustrie
Excalibur bandschraper TBK levert in de Benelux de Excalibur bandschraper die speciaal is ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie. Excalibur is een gepatenteerd reinigingssysteem voor de reiniging van transportbanden in met name de voedingsmiddelenindustrie. Excalibur voldoet met haar ingenieuze concept aan de strenge FDA en USDA normen. De bandschraper is vervaardigd van roestvaststaal en is voorzien van een kunstof schraapblad. De materiaalkeuze van het schraapblad is afhankelijk van het te schrapen materiaal. De bandschraper kan snel en eenvoudig worden gereinigd, zonder dat deze moet worden gedemonteerd. Ook het schraapblad kan in een handomdraai en zonder gereedschap worden vervangen. Excalibur is geschikt voor banden met 2 draairichtingen en kan zowel op de trommel als ook in het onderpart worden gemonteerd. Excalibur is leverbaar t/m een bandbreedte van 2000 mm.
13-01-2012  |  5362x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (4)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren