Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

EVENT
24-03-2021 - 25-03-2021
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 2 dagen
24-03-2021 in Antwerpen
06-10-2021 in Rotterdam

Toegang: Gratis (na registratie)

Solids 2021

Vakbeurs

Op 24 & 25 maart 2021 komen professionals in bewerking, opslag en transport van droge bulkgoederen samen om elkaar te ontmoeten en zaken te doen tijdens Solids in het vernieuwde Antwerp Expo. Ze krijgen er een mooie kijk op de toekomst van de procestechnologie.

Als professional in de solids procesindustrie is dit een cruciaal event:

Meer dan 100 exposanten in bewerking, opslag en transport van droge bulkgoederen

Blijf up-to-date tijdens indepth sessies over o.a.: ATEX-Explosieveiligheid, efficiënte reiniging en artificiële intelligentie

Laat u inspireren door sprekers als Ilham Kadri (CEO, Solvay group), Jan Remeysen (CEO, BASF),…

Ontdek de nieuwste innovaties in de poeder- en bulkindustrie tijdens de innovation tour
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs®
Easyfairs®
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 19-11-2019
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren