NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

EVENT
09-10-2019
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 1 dag
Datum: 09-10-2019
Plaats: Woerden

Toegang: Betaald

Vacuümtechniek voor de Verpakkingsindustrie

Cursus

Voor het selecteren van de juiste vacuümpomp voor het verpakkingsproces is een goede analyse nodig om een zo hoog mogelijke economische efficiëntie te bereiken. Leer hoe de combinatie tussen ontwerp, warmteterugwinning, controle en centralisatie resulteert in een betrouwbare vacuümoplossing.

In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:
› Vacuüm in de verpakkingsproductie en verpakkingsprocessen
› Pneumatisch vacuümtransport van voedingsmiddelen
› Onderhoud aan de vacuümpompen
› Voordelen van een centraal vacuümsysteem

De cursus is zodanig opgezet dat er veel afwisseling is tussen theorie en praktijk.

Doelgroep:
Alle personen die zich bezighouden met de selectie en onderhoud van vacuümpompen en systemen in de verpakkingsindustrie.

De kosten voor deelname bedragen € 75,- excl. BTW per persoon.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Busch B.V. staat op de Empack, kom langs op stand E127 Meer dan 3 miljoen Busch R 5 vacuümpompen wereldwijd in gebruik
Busch B.V. staat op de Empack, kom langs op stand E127
Meer dan 3 miljoen Busch R 5 vacuümpompen wereldwijd in gebruik Vacuüm verpakken bestaat al meer dan 50 jaar. Busch ontwikkelde in 1963 de eerste vacuümpomp speciaal voor deze toepassing en vandaag de dag worden de Busch R 5 draaischuifvacuümpompen wereldwijd gebruikt in ontelbaar veel verpakkingsmachines. De vacuümpomp is het hart van iedere verpakkingsmachine en de kwaliteit bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van de verpakkingsmachine en uiteindelijk van de verpakking. Het intrinsieke werkingsprincipe van de eerste machines is niet veranderd maar Busch heeft de vacuümpompen doorontwikkeld en aangepast aan de behoeften van de markt. De nieuwe generatie R 5 draaischuifvacuümpompen zet dan ook nieuwe maatstaven op het gebied van energie-efficiëntie, operationele betrouwbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne. De nieuwste vacuümpompen van Busch zullen te zien zijn op de Empack, stand E127.
15-02-2019  |  567x  |  Kort nieuws  | 
Goedkopere productieprocessen dankzij vacuümefficiëntie  Kom langs en ontdek de laatste oplossingen voor vacuüm in hal 9, stand A058
Goedkopere productieprocessen dankzij vacuümefficiëntie
Kom langs en ontdek de laatste oplossingen voor vacuüm in hal 9, stand A058 Energie-efficiëntie speelt een prominente rol voor Busch op de Industrial Processing 2018 dat plaats zal vinden van 2 tot 5 oktober in Utrecht. Busch Vacuümpompen en Systemen is de uitdaging aangegaan om duurzame vacuümoplossingen te ontwikkelen en implementeren. Dit stelt klanten in staat om geld te besparen op energie- en bedrijfskosten en om duurzamer te werken. Op de Industrial Processing beurs zal Busch behalve zijn uitgebreide productportfolio, ook de meest recente oplossingen voor het efficiënt gebruik van vacuüm delen. Goedkopere en veilige vacuümvoorzieningen blijken steeds belangrijkere aandachtspunten te worden voor industrieën wanneer het gaat om rendabele productieprocessen terwijl men rekening houdt met energiebesparingen en kostenverlagingen. Het is belangrijk om naar het hele productieproces te kijken om energiebehoeftes en bedrijfskosten te verlagen. De focus op simpelweg de energiebehoefte van een vacuümpomp is daarom niet voldoende. De afvoer van
13-09-2018  |  1392x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren