Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

EVENT
20-06-2017
Deel dit event
Soort Seminar
Duur Een middag
Datum 20-06-2017
Plaats Breda

Toegang: Gratis (na registratie)

IOT-oplossingen en Cyber Security

Seminar

Connectivity is het buzz-woord van de laatste jaren en het ”Internet of Things” is niet langer een modieuze kreet voor insiders, maar krijgt daadwerkelijk gestalte in het dagelijks leven. Developers en application engineers hebben er dagelijks mee te maken bij het ontwikkelen van professionele en industriële applicaties.

Industrial Cloud Communications is ook voor Hilscher, een van Telerex’ leveranciers van connectivity producten - een absolute focus. Daarom organiseren Telerex en Hilscher dit jaar weer een kennis-event waarin dieper in wordt gegaan op alle in-and-outs van deze materie. Aan het woord komen o.a. Marco Jacob, Oliver Heidl en Christof Hunger van Hilscher, terwijl ook Eric van Nispen van Wonderware Benelux een bijdrage levert over Cyber Security.

Telerex nodigt u van harte uit voor dit kosteloze event. We ontvangen u graag in het Eight Lakes hoofdkantoor in Breda en zijn ervan overtuigd dat de geboden presentaties en gedeelde informatie voor u van grote waarde zal zijn. Natuurlijk zullen ook het hapje en drankje niet ontbreken.

Agenda & Onderwerpen

12.00 - 13.00 Ontvangst met lunch
13.00 - 15.00 The Internet of Things Kennissessie over IoT; alles wat u wilt weten over connectivity en connected solutions
15.00 – 15.15 Pauze
15.15 - 15.45 Hands-on Sessie: Afhankelijk van het aantal deelnemers; een hands-on demonstratie van een intelligente engineering tool
15.45 - 16.30 Wonderware - Eric van Nispen: Cyber Security: Asset Discovery’ en ‘Vulnerability Assessment’ van uw industriële network
16.30 Borrel

Eric van Nispen van Wonderware Benelux

Cyber Security: Asset Discovery’ en ‘Vulnerability Assessment’ van uw industriële network

Bijna dagelijks uitgebreid in het nieuws en eigenlijk weet iedereen het, industriële netwerken zijn het mikpunt van cybercriminelen. We zijn het nog niet vergeten, de onverwachte stroomstoring in Oekraïne tijdens de kerstdagen van 2015 en in het jaar daarvoor de zeer ongewenste systeem overname van een belangrijke Duitse staalfabriek.

“De vraag is niet óf een cyberaanval u ooit zal treffen, de vraag is wanneer …”

Zorg dan dat u uw huidige OT-infrastructuur eenmalig laat nakijken op kwetsbaarheden en abnormaal netwerkgedrag, voor een gedetailleerd stappenplan om uw netwerk direct veiliger te maken en het aanvragen van benodigde budgetten te onderbouwen.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel