Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

EVENT
28-09-2017
Deel dit event
Soort Vakbeurs met congres
Duur 1 dag
01-12-2015 in 's-Hertogenbosch
29-11-2016 in 's-Hertogenbosch
28-09-2017 in Barneveld

Toegang: Gratis (na registratie)

Business Software Event

Vakbeurs met congres

Op het jaarlijkse Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de tools die hiervoor kunnen worden ingezet. Het event is in korte tijd uitgegroeid tot het belangrijkste software-event voor de Nederlandse industrie, waar alles van CAD, PDM en PLM tot en met MES, ERP WMS en CRM in onderling verband onder ťťn dak te vinden is. Maar ook overkoepelende processen zoals kwaliteitsmanagement, Business Intelligence en apps komen aan bod.

Een beursvloer met ruim 80 exposanten en een inspirerend congresprogramma zijn beproefde ingrediŽnten waarmee organisator Mikrocentrum al menig bezoeker uit menig vakgebied op weg heeft geholpen met concrete antwoorden op zijn vragen. De interactieve opzet biedt plaats aan directeuren, bedrijfsleiders, controllers en overige managers die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsprocessen binnen hun bedrijf.

Het Business Software Event 2016 vindt dit jaar plaats op 28 september in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Toegang is gratis voor eindgebruikers. Aanmelden voor een gratis beursbezoek kan via de link hieronder.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel