UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

       

EVENT
30-09-2019
Share this event
Type: Event
Duration: An evening
Date: 30-09-2019
Place: Udenhout

Entry: Free (after registering)

Werken Bij Hoppenbrouwers

Event

Ontdek jouw mogelijkheden bij Hoppenbrouwers.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar een leerwerkplek? Tijdens het Werken bij Hoppenbrouwers Event kom jij alles te weten over de kansen bij Hoppenbrouwers. Daarnaast organiseren wij op alle vestigingen kennissessies met diverse technische thema’s.

Over Hoppenbrouwers

Werken bij een groot bedrijf dat toch kleinschalig aanvoelt? Werkplezier staat bij ons voorop. Bij Hoppenbrouwers heb je meer dan 1000 collega’s, maar werk je in een hecht en gezellig team.

Hoppenbrouwers is een technisch dienstverlener en erkend leerbedrijf. Je kunt als technici aan de slag gaan in uiteenlopende technische disciplines zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, industriële automatisering, sprinkler, duurzame energie, inspecties en beheer, onderhoud en service.

Met vestigingen in Best, Deurne, Dongen, Heesch, Nijmegen, Roosendaal, Rosmalen, Udenhout en Utrecht is er altijd wel een Hoppenbrouwers bij jou in de buurt.

Kom jij ook?
Benieuwd wat Hoppenbrouwers jou kan bieden? We zien je graag maandag 30 september om 18.45 uur op één van onze vestigingen.
 

Event organizer

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising