Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 16-08-2019
ATHEX Industrial Suppliers
TEL: +32 (0)3 653 21 82
Hoofdkantoor
Vierselbaan 40 unit 10
B-2240   Zandhoven
TEL: +31 (0)10 282 1238
Bijkantoor
Rotterdam City Centre, Weena 290
NL-3012 NJ   Rotterdam
Contact
+32 (0)3 653 21 82
Dhr. Eddy Van Tichelen
Algemeen Directeur
+32 (0)3 653 21 82
Dhr. Ben Van Tichelen
Verkoop
Website
www.athex.be
ATHEX Industrial Suppliers biedt een uniek aanbod van producten en diensten, gericht op zowel industriŽle, als explosiegevaarlijke (ATEX) omgevingen.

ATHEX Industrial Suppliers is een veelzijdige firma, met een vaste waarde in de industrie. Iedereen kan beroep doen op onze waarden gedreven manier van zakendoen, zodat we kunnen streven naar een sterke vertrouwensrelatie met onze klanten.

Door voortdurend mee te denken met de klant, en door feedback uit de verschillende sectoren waarin we actief zijn, ontwerpen we op maat gerichte oplossingen. Via aangepast advies, tips en het leveren van kwalitatieve informatie willen we meer doen dan de gewone bediening van de klant.

Onze producten oriŽnteren zich in volgende productdomeinen:

Aardingsmateriaal & antistatica
Elimineren van statische elektriciteit door elektrostatische aardingen & ionisatie

Tankappendages
Mechanische veiligheden voor tankparken: ademkleppen, vlamdovers,...

IndustriŽle verwarming
Elektrische industriŽle (ATEX) verwarming
IndustriŽle branders, sensoren, en sturingen

Explosieveilige & industriŽle materialen
IndustriŽle/ATEX (LED) verlichting, Exd/Exe kasten, installatiematerialen,...
Oplossingen Statische Elektriciteit
Merken
 Newson Gale - Het meest omvangrijke productenpakket op het gebied van elektrostatische aardingen in explosiegevaarlijke omgevingen.
 Fraser Anti-Static - Ionisatie voor het neutraliseren van statische elektriciteit op niet geleidende onderdelen
 Durag Group - Intelligente oplossingen op het gebied van verbrandingstechnologie, milieumonitoring, gegevensbeheer en tunnelsensoren
Expertises
Veiligheid - Brand en explosiebeheersing - Aarding - aardingsmeting-van-wagens
Veiligheid - Brand en explosiebeheersing - Aarding - aardingsmeting-van-verpakkingen
Veiligheid - Brand en explosiebeheersing - Aarding - aarding-algemeen
Veiligheid - Veiligheidsrichtlijnen - atex

Productnieuws

Kortste ioniseerder ter wereld: 3024 Compact
Kortste ioniseerder ter wereld: 3024 Compact
De 3024 Compact is de enige beschikbare ioniseerder ter wereld die zů krachtig en compact is (juni 2019), mťt ingebouwde elektronica. De zeer compacte ionisatiestaaf levert tot 7,5 kV in de staaf en is ideaal voor het ioniseren van snel bewegende materialen met snelheden tot 1300 m/min. De kleine afmetingen maakt de ioniseerder geschikt voor vele industriŽle processen waar de ruimte zeer beperkt is, zoals o.a. de farmaceutische en voedingsindustrie.
04-07-2019  |  1601x  | 
SMC Surface Mount Connector Voor Aardingscontrole Statische Elektriciteit
SMC Surface Mount Connector
Voor Aardingscontrole Statische Elektriciteit De gevaren van statische elektriciteit zijn in ATEX omgevingen altijd aanwezig in vele sectoren van de procesindustrie. Effectieve aardingsprocedures en doorlussen zijn altijd de eerste stap in het beheersen van statische elektriciteit, waarbij speciale oplossingen nodig zijn voor specifieke toepassingen. De tweepolige Surface Mount Connector (SMC) van Newson Gale biedt een eenvoudige en betrouwbare manier om een bewaakte aardverbinding tot stand te brengen met een geleidend object. De IP66 SMC Connector is vervaardigd uit roestvrij staal. Door zijn conische vorm is de connector eenvoudig te reinigen en wordt voorkomen dat zich na verloop van tijd poeder ophoopt. De ďplug and playĒ connector kan gebruikt worden in combinatie met alle aardingscontrolesystemen van Newson Gale voor het aarden en controleren van de meest uiteenlopende mobiele processen, zoals pompwagens, zeven, en andere vaste apparatuur waarbij standaard aardingsklemmen moeilijk toepasbaar zijn. De
07-06-2019  |  1256x  | 
Roto-Clean 4900 Statisch neutraliseren en reinigen
Roto-Clean 4900
Statisch neutraliseren en reinigen ATHEX Industrial Suppliers lanceert een geavanceerd product van Fraser Anti-Static Techniques om gelijktijdig te reinigen en statische elektriciteit te neutraliseren. De Roto-Clean 4900 blaast pulserende geÔoniseerde lucht om een product te reinigen en statische elektriciteit, die extra stof zou kunnen aantrekken, te verwijderen. Het apparaat bestaat uit een dubbel roterend mondstuk aangedreven door een gepatenteerde centrifugaalregeling geÔntegreerd in een cirkelvormige statische eliminator. De combinatie van krachtige, pulserende lucht en statische eliminatie geeft Roto-Clean een voorsprong op alternatieve producten. Het zal een nieuwe reinigingsstandaard worden in omgevingen die strenge kwaliteitscontroles vereisen, en voor het stofvrij maken van producten in secundaire processen, zoals bijvoorbeeld etiketten of decoratie. Het apparaat gebruikt minder lucht die wordt afgeleverd bij een lagere druk dan luchtmessen, en met een grotere intensiteit ionen per
05-12-2018  |  1375x  |   | 
Laat meer zien (19)

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren