NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 04-10-2019
WEMO-techniek
TEL: +31 0529 485125
FAX: +31 0529 401188
Monstername apparatuur en automatisering
Rollecate 57
NL-7711GG   Nieuwleusen
Contact
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
WEMO houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking. We zijn zowel gespecialiseerd in het nemen van een monster/sample uit een bulkflow, maar ook in het verpakken en verzamelen van monsters.

WEMO heeft een breed pakket aan producten ontwikkeld waarmee we complete maatwerk oplossingen bieden: monstername, monster transport, monster verzamelen en verpakken, voorbereiden voor laboratoria, tot hardheid en slijtvastheid testers en vochtmeting.

Productnieuws

WEMO Kempink slijtvastheid-tester ook in-lijn
Slijtvastheid in-lijn meten met Kempink tester van WEMO-techniek De ontwikkeling van de WEMO Kempink tester voor betrouwbare slijtvastheid meting, ook bekend als de gruistester, was een schot in de roos. Meer dan 50 apparaten in binnen- en buitenland draaien inmiddels bij tevreden afnemers en de voordelen ten opzichte van de klassieke testers zijn duidelijk: bedieningsgemak n betrouwbaarheid. Met de groeiende vraag naar in-lijn kwaliteitsmeting, zo kort mogelijk na de perslijn, is WEMO-techniek aan de slag gegaan met de in-lijn Kempink tester. Wemo heeft al ervaring met de in-lijn hardheid- en slijtvastheidtester en in-lijn vochtmeting. De upgrade van de WEMO gruistester naar de Kempink methode is een belangrijke opwaardering van de complete automatische kwaliteitscontrole in de diervoederindustrie en houtpellets productie. De eerste WEMO in-lijn Kempink tester wordt binnenkort in bedrijf gesteld.
11-01-2018  |  1817x
WEMO Kempink-tester voor pellet-slijtvastheid
Slijtage van pellets door transportbelasting bepalen WEMO-techniek presenteerde eind 2016 de nieuwe pellet slijtvastheid tester. Het apparaat krijgt de naam WEMO Kempink tester, genoemd naar de uitvinder Sjaak Kempink van het gelijknamige bedrijf Kempink Technical Systems. De Kempink tester is een betrouwbare gruis- en slijtvastheid tester voor de kwaliteitscontrole van pellets in de diervoeder industrie (brok) en de bio-energie (houtpellets). Het apparaat geeft de theoretische slijtage aan van pellets, die na productie door de transportbelasting is te verwachten. Sjaak Kempink is decennia lang verantwoordelijk geweest voor handel en service van de Holmen tester. Door ontevredenheid over de kwaliteit, geen constante uitkomsten en de hoge prijs, heeft Kempink een nieuw concept bedacht. Samen met relaties uit de markt heeft Kempink op basis van meerdere prototypes zijn ideen met succes vormgegeven. Vanwege dit succes, heeft Kempink zijn apparaat verkocht aan WEMO-techniek, om het breed op de markt te plaatsen. WEMO-techniek
10-03-2017  |  2938x
WEMO-techniek automatische monsterverpakker
Kwaliteitsborging voor monsters op diverse plekken in het productieproces Kwaliteitscontrole door het nemen van monsters op diverse plekken in het productieproces, hoe borg je dat? WEMO-techniek ontwikkelt hiervoor automatische monsternemers, testers en verpakkers. De nieuwste verpakkingsmachines voor monsters zijn onlangs uitgeleverd aan MegaMix (Rusland), waar mineralen voor de mengvoeder industrie worden geproduceerd. De machines ontvangen de monsters in een doorzichtige buffer en het MES systeem geeft de juiste data voor het label. Volledig automatisch wordt het monster in buisfolie verpakt, gelabeld en geseald. Het compacte, strakke design van de machine, de eenvoud van bediening en vooral de lage prijs, worden door de klant erg gewaardeerd.
09-06-2016  |  3147x
Laat meer zien (5)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren