NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 07-10-2019
Proces Media
TEL: +31 297 22 34 62
FAX: +31 84 756 26 88
Marktplein 2
NL-1421 AC   Uithoorn
Contact
+31 6 20 59 24 36
Dhr. Vincent Hentzepeter
redactie
+31 6 10 03 17 81
Dhr. Erik ten Haaf
sales manager
+31 316 22 71 55
Mw. Debbie van den Dool
sales binnendienst
+31 316 22 71 55
Mw. Marion van Sinderen
sales binnendienst
+31 53 434 45 66
Dhr. Piet van der Kooi
website, nieuwsbrief
+31 297 22 34 62
Mw. Doreen ten Haaf
abonnementen magazine
+31 53 434 45 66
Mw. Ingrid Vorselaars
administratie website
Proces Media onderscheidt zich met een multimediale filosofie, waarbij gedrukte en digitale magazines, een webportaal en digitale nieuwsbrieven elkaar versterken. Vakspecialistische content is hiermee vrij beschikbaar voor professionals.

Specialistische kennis was nooit zo toegankelijk voor zo’n brede doelgroep in print en online. Communicatie was nooit directer.

Wij bieden toeleveranciers als enige in de markt een eigen plek op ons platform waar zij hun producten, diensten en expertise aan hun afnemers kunnen presenteren.

Zo worden leveranciers en gebruikers aan elkaar gekoppeld en aangemoedigd kennis te delen en uit te wisselen. Dit biedt nieuwe perspectieven voor contentmarketing.

De leveranciersmarkt kan zijn producten en diensten gericht communiceren en klanten via diverse media benaderen.

Waardevolle content is voor de hele markt op elk moment online opvraagbaar en zit niet achter een betaalde portal. Dit levert de leveranciersmarkt op communicatiegebied een ongekend bereik op.

Met uw multimediale strategie kunt u de hele doelgroep bereiken en u draait zelf aan de knoppen.
Ontmoet ons op
Producten, diensten
 Solids Processing - bulk-, solidshandling, Automatisering, maintenance, logistiek, engineering
 Fluids Processing -
 Maintenance Benelux -

Kort nieuws

Geld naar smart manufacturing campus
Geld naar smart manufacturing campus
Er wordt € 16 miljoen geïnvesteerd in de Smart Manufacturing Campus Thor Park in Genk voor de bouw van een campus voor de maakindustrie. De techfaciliteiten ter grootte van circa 8.000 m² moeten de voormalige, op steenkool gerichte economie omvormen naar een duurzame economie met bijbehorende groene energieactiviteiten. Op de campus zal aan bedrijven toptechnologie en expertise aangeboden worden. Betrokken bij de vergroting van de huidige campus zijn de stad Genk, LRM, KULeuven, Flanders Make, SIRRIS en POM Limburg. Zij zullen zo’n € 10 miljoen inleggen. Verder is er € 5,2 miljoen Europese steun goedgekeurd en investeert de Vlaamse Minister van Economie nog eens € 1 miljoen in dit project. Bron: POM Limburg
11-07-2020  |  046x  | 
Grolsch bijna gasvrij
Grolsch bijna gasvrij
Met de ondertekening van een warmteleveringscontract met Twence zet Grolsch een volgende stap op weg naar een CO2-neutraal brouwproces. De warmte wordt geproduceerd in de biomassa-energiecentrale van Twence. Deze centrale draait op niet-herbruikbaar afvalhout, dat onder andere bij bouw en verbouwingen vrijkomt. Daarmee is deze energie volledig groen. De CO2-emissie door aardgas van Grolsch wordt zo vanaf 2022 met 72% ofwel 5.500 ton per jaar verminderd. De warmte van Twence zal worden ingezet voor het opwarmen van de pasteurs en spoelmachines en voor het verwarmen van de gebouwen. Met ingang van 2020 werd ook al op 100% groene elektriciteit overgeschakeld. De ambitie is om de brouwerij in 2025 volledig CO2- neutraal te laten draaien, waarbij alle ingezette energie op duurzame wijze wordt opgewekt.
06-07-2020  |  060x  | 
Poedervormige titaniumdioxide officieel kankerverwekkend
Poedervormige titaniumdioxide officieel kankerverwekkend
De Europese Commissie heeft besloten om titaniumdioxide (TiO2)- poeder te classificeren als ‘Carcinogeen categorie 2’. Dit besluit volgt op de CARACAL-bijeenkomst (Competent Authorities Meeting for REACH and CLP Regulations) op 18 september 2019. Redenen voor de kankerverwekkende status zijn gevaren bij inademen, classificatiecode H351, bij poeders die 1% of meer van het goedje bevatten in de vorm van deeltjes met een aerodynamische diameter van minder dan 10 μm. Er is al jaren discussie over de gevaren van TiO2. Veel producenten en gebruikers menen dat dit oxide op zich niet zo gevaarlijk is, maar dat de deeltjesgrootte het risico vormt. In de longen, maar ook in ogen kunnen de kleine stofdeeltjes de gezondheid schaden. In hoeverre hangt af van de grootte, vorm, oplosbaarheid en giftigheid van de deeltjes. Bij een stof als keukenzout is dit geen probleem, het lost op en verlaat de longen weer. Bij asbest met zijn naaldvormige geometrie blijft het steken met
01-07-2020  |  097x  | 
Laat meer zien (3)

Insights

Het nieuwe normaal in het coronatijdperk
Het nieuwe normaal in het coronatijdperk
De coronacrisis houdt Nederland stevig in zijn greep, maar de lockdown heeft de bulkindustrie niet lamgelegd. Zeker niet. Uit gesprekken met leveranciers en inside informatie uit de industrie blijken er soms ronduit hectische tijden te beleven. Daarover zo meer. Anders dan in bijvoorbeeld Italië, waar in het noorden fabrieken weken op slot gingen, gaat de bedrijvigheid hier door. Ik heb weinig berichten gelezen dat processen stil gelegd moesten worden door grote aantallen besmettingen onder werknemers. Pijnlijke uitzondering daarop is de vleesindustrie, waar zij aan zij werd doorgewerkt en geen ander-halve meter afstand werd gehouden. Slachterijen werden zo infectiehaarden waar in korte tijd meer dan de helft van het personeel het nieuwe corona-virus opliep. Gelukkig nemen de meeste bedrijven hun verantwoordelijkheid door processen zo in te richten dat er minder contactmomenten zijn op looproutes en door personeel te trainen te werken volgens de RIVM-richtlijnen.
16-06-2020  |  228x  | 
Testen vertragend? Nee, onmisbaar
Testen vertragend?
Nee, onmisbaar Iedere organisatie wil graag innoveren. Het is een moment waarop creatieve geesten elkaar vinden en nieuwe, technologische hoogstandjes liever vandaag dan morgen op de werkvloer moeten staan. De aanschaf van een nieuwe machine is een uitstekend moment om te testen of deze aan de productie-eisen voldoet. Dat voorkomt achteraf een hoop gedoe. Want je zult de zaag maar eens in een gloednieuw apparaat moeten zetten om iets te veranderen. Het idee alleen al. Zie je het voor je? Op maat gemaakt bedrijfskapitaal met je volle verstand beschadigen, omdat er te nonchalant is omgesprongen met nut en noodzaak van vooraf testen. De gedachte alleen al bezorgt me rillingen. En toch komt het vaker voor dan je denkt. Gevolg? Een ontevreden klant, waarbij het nog maar de vraag is of we die ooit gaan terugzien. En dat allemaal omdat een onmisbare schakel in het aankoopproces, de testfase, is overgeslagen. Zo zou testen een vertragende factor zijn of geld kosten. Maar ook eigenwijsheid
31-03-2020  |  367x  | 
Voldoet u aan de emissie-eisen? editorial Vincent Hentzepeter, hoofdredacteur
Voldoet u aan de emissie-eisen?
editorial Vincent Hentzepeter, hoofdredacteur Dat de massale uitstoot van kleine deeltjes een grote impact kan hebben op de gezondheid en de omgeving kunnen we binnenkort weer ervaren tijdens de jaarwisseling. Als heel Nederland tegelijk voor tientallen miljoenen aan vuurwerk gaat afsteken, ontstaan zoveel condensatiekernen, dat er spontaan dichte mist kan ontstaan. Over de luchtverontreiniging door verbrandingsproducten in deze nachtelijke uren nog maar te zwijgen. Op geen moment in het jaar is de lucht zo vies als tijdens Oud en Nieuw. Ik ga me hier niet mengen in de vuurwerkdiscussie rond de gevaren en overlast, maar vreemd is het wel dat in een land met zulke strenge milieunormen ineens alles mag. Je zal maar astmapatiënt zijn. Ik herinner me een oudejaarsavond jaren geleden, waar het al vóór het vuurwerk de lucht inging mistig was. Zodra het knallen begon ontwikkelde zich in luttele minuten zo’n dichte deken dat je werkelijk geen hand voor ogen meer kon zien. Deze extreme mist, die gepaard ging met een
09-12-2019  |  653x  | 
Laat meer zien (8)

Kennisbijdragen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren