NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 24-10-2019
Typhoon NV
TEL: +32 56 69 46 50
FAX: +32 56 76 46 60
Grote Heerweg 67
B-8791   Beveren-Leie (Waregem)
Contact
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Al ruim een halve eeuw bieden we onze klanten - zowel internationale kleppers als industriŽle kmoís - systemen voor industriŽle ontstoffing en transport op basis van luchttechniek.

Al onze maatoplossingen binnen de procesindustrie hebben als doel om bedrijven stofvrij te maken en te houden, zowel de productievloer zelf als de ruime omgeving.

Met een eigen engineeringteam, productiefaciliteiten, montagediensten en onderhoudsploegen kunnen we onze klanten in binnen- en buitenland innovatieve en energiezuinige oplossingen aanreiken waarmee we echt het verschil maken en voor de lange termijn.
Ontmoet ons op
Merken
 Typhoon,  Jet Puls filter,  Artmetal,
Lees meer
Producten, diensten
 Stofafzuiging,  Pneumatisch transport,  Ventilatoren,
Lees meer
Producten, diensten
 Stofafzuiging - ontstoffng afzuiging stofprobleem
 Pneumatisch transport - stoftransport, buizentransport, vullen van silo
 Ventilatoren - industriŽle ventilatoren, afzuigventilator, stofventilator, blower

Kort nieuws

PVC afwerkingslijn met transport van restfracties
PVC afwerkingslijn met transport van restfracties
Typhoon staat voor uiterst performante, energievriendelijke installaties. Ontstoffingsinstallaties en pneumatische transporten maken een belangrijk deel uit van het productieproces. De Volautomatische stoffilters, en energiezuinige ventilatoren zorgen voor een uitmuntende ontstoffing van allerlei afwerkingsmachines zoals zaag, frees en schuurmachines. Tevens fungeren de filters ook als collector van alle productieresten. Via pneumatische transporten worden deze recuperatiestromen terug gebracht naar het begin van het productieproces, om zodoende deze terug te kunnen gebruiken als grondstof. Naast bedrijfszekerheid en energiezuinigheid draagt Typhoon ook veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, gezondheid, en milieu hoog in het vaandel. Contacteer onze specialisten voor meer informatie.
03-12-2019  |  132x  | 
Afzuiginstallatie op maat van onze klant
Afzuiginstallatie op maat van onze klant
Typhoon biedt al meer dan 60 jaar systemen voor industriŽle ontstoffing en transport. Eťn van onze klanten, een fabrikant van spijkers, was voor zijn nieuwe productiehal op zoek naar een installatie voor het afzuigen van fijn metaalstof. Typhoon plaatste een afzuiginstallatie voor de 6 spijkerpersen. Omdat de productiehal beschikt over een rolbrug, werd geopteerd voor leidingen voorzien van een eigen grondsteun. De filters werden voorzien van een eigen persluchtreiniging en opvangbak. Maatwerk op basis van de behoeften van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen bij een stofvrije werkomgeving.
24-10-2019  |  463x  | 

Productnieuws

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren