Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Log in
Laatste update: 20-02-2018
KSE Process Technology B.V.
TEL: +31 497 383818
FAX: +31 497 383840
Rondweg 27
5531 AJ   Bladel
Contact
KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en transporteren van materialen. Naast de doseer- en weegsystemen zelf, leveren we automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën.

Het aanbod doseer- en weegoplossingen van KSE strekt van micro- tot macrocomponenten, met doseerhoeveelheden van 1 gram tot meer dan 6000 kilo. Daarnaast biedt het toekomstbestendige PROMAS ST-procesbesturingssysteem van KSE volledige fabrieksautomatisering in de diervoeder- en levensmiddelenindustrie. Wereldwijd profiteren onze klanten van remote ondersteuning met online diagnose en een helpdesk die 24 uur per dag beschikbaar is.
KSE Productgamma
Merken
 ALFRA,  PROMAS,
Lees meer
Merken
 ALFRA - Dosing & Weighing Technology
 PROMAS - PROMAS Future Proof Automation
Expertises
Opslag - Silo`s, bunkers - rvs-silo-s
Opslag - Silo`s, bunkers - silo-s-van-zeil-of-doek
Doseren, Meten, Wegen - Gravimetrisch doseren - batch-doseren
Doseren, Meten, Wegen - Gravimetrisch doseren - doorstroomwegen
Doseren, Meten, Wegen - Wegen, wegers - weegcellen
Lees meer
Expertises
Opslag - Silo`s, bunkers - rvs-silo-s
Opslag - Silo`s, bunkers - silo-s-van-zeil-of-doek
Doseren, Meten, Wegen - Gravimetrisch doseren - batch-doseren
Doseren, Meten, Wegen - Gravimetrisch doseren - doorstroomwegen
Doseren, Meten, Wegen - Wegen, wegers - weegcellen
Doseren, Meten, Wegen - Wegen, wegers - silo-wegers
Doseren, Meten, Wegen - Wegen, wegers - mobielwegers
Doseren, Meten, Wegen - Componenten, hulpmiddelen - besturing
Doseren, Meten, Wegen - Wegen, wegers - automatische-wegers

Productnieuws

Het volautomatisch vullen van voorraadsilo`s
Het volautomatisch vullen van voorraadsilo`s
Bladel, 4 december 2013 – KSE Process Technology lanceert bijzonder systeem voor het volautomatisch vullen van voorraadsilo’s. Hierbij wordt gebruik gemaakt van containers, waarbij contaminatiearm transporteren een feit is. De ALFRA Silo Filling Unit (SFU) vult geheel automatisch een volledig silodek vanuit transportcontainers. De ALFRA SFU bestaat uit een verrijdbare shuttle welke zowel van links naar rechts als van achter naar voren over het silodek beweegt om zich boven de gewenste silo te positioneren en rechtstreeks in de silo te lossen. Per container worden grondstoffen ofwel gereed product tot wel 5.000 liter getransporteerd. Een Lid Lifter behoort ook tot de mogelijkheden. Deze neemt de deksel van de gewenste silo automatisch af, waarna de container rechtstreeks in de silo lost. Ook aan effectieve stofafzuiging en aan het wegleiden van retourlucht is gedacht bij dit vernuftige systeem. De ALFRA SFU is een onderdeel van het Automatisch Container Transportsysteem.
12-12-2013  |  5700x  | 
Alfra Flexibele Container Componenten Doseersysteem Alfra FCCD: snel, nauwkeurig en betrouwbaar
Alfra Flexibele Container Componenten Doseersysteem
Alfra FCCD: snel, nauwkeurig en betrouwbaar De Alfra FCCD doseert droge poeders, granulaten en korrels extreem nauwkeurig rechtstreeks vanuit containers in de weger. Dankzij de in de Alfra dosingtainers geïntegreerde Alfra doseerschuiven doseert de FCCD snel, nauwkeurig en betrouwbaar. Twilmij “De hoge nauwkeurigheid en het restloos wisselen van de containers gaf voor ons de doorslag om de FCCD aan te schaffen”, aldus Twilmij directeur René Slagmolen. “ Daarnaast heeft de FCCD beperkte vloeroppervlakte nodig door het gebruik van containers in plaats van silo’s. Iets wat voor ons gunstig is, aangezien onze huidige fabriek geen plaats heeft voor hoge silo’s”. De Alfra FCCD (Flexibele Container Componenten Doseersysteem) met dosingtainers voegt een nieuwe dimensie toe aan het doseren van ingrediënten. Het is nu mogelijk om ingrediënten rechtstreeks vanuit verwisselbare containers, in plaats vanuit vaste silo’s, in de weger te doseren. Met de Alfra doseerschuiven onder de dosingtainers blijft u daarbij ook nog
31-10-2012  |  7472x  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren